1. 1

  Links Rotterdam (als je D66 links zou willen noemen) wilde niet met Leefbaar én de VVD in zee, en Leefbaar wilde niet zonder VVD. Maar nu er na vele weken gepraat wordt zonder Leefbaar, heeft Eerdmans het over een “Cordon sanitaire”. Huilie Huilie…

 2. 3

  @2: Kijk eens aan, het “krakers gespuis” is het dus gewoon eens met onze landelijke regering, die dat immers ook niet wil. De vraag “Wat dan wel?” mag denk ik dus eerst even in Den Haag beantwoord worden. Overigens is die 24-uurs opvang er ook nog niet (en de krakers moeten wel hun gekraakte huizen uit), dus tot op dit moment heeft gewoon niemand een oplossing voor asielzoekers die onuitzetbaar of in beroepsprocedure zijn.

 3. 4

  @3 vergeet er niet bij te melden dat veel onuitzetbaren onuitzetbaar zijn door eigen toedoen (door het ‘kwijtraken’ van id bijvoorbeeld) en maar slechts een klein deel doordat het land van herkomst niet wil meewerken.

 4. 8

  @4 Het resultaat is echter hetzelfde, en vereist nog steeds een oplossing vanuit de overheid, zij het NL of EU. Al maak je van Ameland het Manus Island van de lage landen voor mijn part.

  Genoeg mensen die door eigen toedoen allerlei dingen overkomen, maar hiervoor worden toch echt altijd voorzieningen getroffen.

  Het is ongetijfeld lekker schoppen en verontwaardigd wezen als land, maar we schieten er zo weinig mee op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren