1. 4

  @3: Hoezo excuus aan het Nederlandse volk? Uit alle IQ tests blijken Europeanen slecht te scoren (vergeleken Aziaten / jodenvolk) dus we krijgen gewoon de meest waardeloze MP die we verdienen…

 2. 7

  Hillary Clinton schreef een boek “What happened”. Steven Strang schreef een boek met het antwoord op haar vraag, getiteld ‘God and Donald Trump’. Zijn antwoord: “God happened”. Niet het democratische proces, niet de Russen, maar God hielp Donald Trump in het zadel. Verbijsteringwekkend hoe Amerikaanse evangelicals zich scharen achter een man zonder God of gebod. Hilarisch en in en in triest tegelijk om te bekijken, dit interview met de schrijver (de ‘supernaturals’ en ‘absolute miracles’ vliegen je om de oren):

  https://www.youtube.com/watch?v=JqE_8b3zhnE

 3. 9

  De hele arabische lente was het westen dat zich bemoeide met buitenlandse ‘verkiezingen’ . 50 jaar buitenlands beleid van het westen, het ‘brengen van democratie’ Irak. Afghanistan,jemen etc.. Talloze voorbeelden waar het westen zich bemoeit met andere landen.

  De pot verwijt de ketel.

  Iran was een democratie totdat de US die ten val bracht…

 4. 10

  Dag in dag uit moet ik van de Nederlandse staatsomroep horen dat er in Rusland geen onafhankelijke media zijn en dat Putten de touwtjes strak in handen heeft voor wbt er in het nieuws komt.
  Ik begrijp dan ook niet waarom je zo een bizar conspiracy verhaal van een ‘onafhankelijk’ medium uit Rusland hier vermeldt, @gbh

  Anyways ik verneem het wel wanneer deze bewijzen naar buiten komen… NOT!

 5. 11

  @10

  Dag in dag uit moet ik van de Nederlandse staatsomroep horen

  Je vergeet de nieuws-outlets in de rest van de wereld. In Rusland zijn trouwens wel onafhankelijke media. Die zijn alleen hun leven niet zeker.

  dat er in Rusland geen onafhankelijke media zijn en dat Putten de touwtjes strak in handen heeft voor wbt er in het nieuws komt […] ik verneem het wel wanneer deze bewijzen naar buiten komen

  Ik zou natuurlijk cijfertjes van een internationale non-profitorganisatie als Reporters Sans Frontières kunnen tonen waarin Rusland qua persvrijheid niet zo goed uit de verf komt, of cijfers van de International Federation of Journalists in Brussel, waarbij Rusland op de tweede plaats van meest vermoorde (want Poetin-kritische) journalisten staat (net onder Saoedi-Arabië, net boven Mexico). Maar met openbare rapporten wapperen heeft geen zin vanwege mijn enorme vooroordeel over jou dat je dan toch alleen maar ‘bias’ en ‘complot van’ en ‘links’ en ‘fake news’ gaat roepen, zo’n beetje zoals rede, logica en bewijzen ook geen zin hebben bij creationisten en klimaatontkenners.

  Dus. Meh. Geen bewijzen. Geen linkjes naar vernietigende rapporten. Spreekwoordenlijke paarlen voor de zwijnen.

 6. 12

  @11: Precies mijn punt. Als alles en iedereen zegt dat er geen persvrijheid is in Rusland en een verspreider van nepnieuws is, waarom zou dit verhaal uit Rusland waar gbh mee aankomt dan wel kloppen?

  Een wasig verhaal vind ik het wel (een FSB agent die vanuit zn gevangenis ‘landverrader’ is met Facebook posts)

  Nouja, mss komen we de ‘waarheid’ nog te horen binnenkort. De DNC hack is nogsteeds in het nieuws…

 7. 14

  @10

  Ik begrijp dan ook niet waarom je zo een bizar conspiracy verhaal van een ‘onafhankelijk’ medium uit Rusland hier vermeldt, @gbh

  Konstantin Kozlovsky is niet het medium, maar de medeplichtige/getuige/klokkenluider. Het medium, McClatchy, is een gerespecteerde uitgeverij uit Sacramento, Californië. Maar je bent of (i) te dom om dat verschil te zien of (ii) bewust de boel aan het verdraaien, zoals het een ervaren trol betaamt.

  @12 Helemaal niet precies jouw punt.

  @13 gaat helemaal nergens over.

 8. 15

  @2: Wat een doorzichtige spin is dit. Afschuiven op een miscommunicatie tussen Aboutaleb en de regering!

  Het houdt maar niet op hé de #fakenews

  GVD de NOS beelden staan nog gewoon online wat die fascisten-kliek uit Den Haag toen zeiden over het bezoek van Fatma, enkel om wat Nederlanders het grond-recht te ontnemen te vergaderen/informeren. Maarja, dat zijn zwarte Nederlanders éh.

  De regering was zelfs bereid om die turken neer te poppen en nu blijkt het allemaal maar een misverstand! Denken ze in Den Haag dat we debiel zijn ofzo?

  Ik zei het hier gelijk al vant zomer: Een hele grote excuus richting Turkije Rutte!

  https://nos.nl/artikel/2175515-politie-mocht-geweld-gebruiken-tegen-turkse-minister-kaya.html

 9. 17

  @16: De bron was Konstantin Kozlovsky die geïnterviewd werd door TVRAIN wat de enigste onafhankelijke TV zender in Rusland is en waarbij Putin er alles aan doet TVRAIN weg te pesten.

  Had je met 2 klikken kunnen opzoeken als jij het niet zo druk had met de staatsmedia.

  Je punt is dus gewoon dom en die domheid compenseer jij echt niet door zo grof mogelijk te blaten.

 10. 18

  Kan iemand aan Israel uitleggen dat ze een vreselijke vergissing begaan met die “antisemiet Trump” (MSM)?

  A planned high-speed rail station in the Old City of Jerusalem will be named after President Donald Trump, Israeli Minister of Transportation Yisrael Katz told CNN.
  […]
  A council resolution in the coastal city of Ashkelon would name a road “Trump Declaration Street,” echoing the title of the “Balfour Declaration” of 1917

  https://www.frontpagemag.com/point/268858/muslim-street-jerusalem-may-be-renamed-after-trump-daniel-greenfield#.WkVTbMhYRu0.twitter

 11. 19

  @17: Oké TVRAIN blijkt net de allerlaatste onafhankelijke tv zender in Rusland. Sorry voor de vergissing.

  Geen goeie zaak dat ze zomaar geweerd worden van de kabel enkel omdat de inhoud ongewenst is. Gelukkig gebeurt zoiets nooit in Nederland. (nouja geprobeerd)
  https://forum.scholieren.com/showthread.php?t=463239

  En gelukkig doen onze EU vriendjes ook nooit zoiets belachelijks
  https://www.nu.nl/media/4337372/britse-bank-blokkeert-rekeningen-russische-staatszender-rt.html

  En als je denkt dat zoiets als met de Imhoff doofpot nu nietmeer zou gebeuren, dan ben je wel heel erg naïef.

 12. 21

  Een feestje van GroenLinks is blanker, witter en rozer dan de jaarlijkse braai van de Afrikaner Weerstandsbeweging, ooit opgericht door de notoire gendertwijfelaar Eugène Terre’Blanche die zo smadelijk aan zijn einde kwam…

  Ik vind dit echt niet kunnen… https://www.hpdetijd.nl/2017-09-15/zo-rolt-groenlinks/

  En dit dan
  om uit je vel te springen

  Men kan veel zeggen over de BBQ’s van de ‘Afrikaner Weerstands Beweging’ maar niet dat het bier er niet rijkelijk schuimde en dat er niet voldoende boerewors, sosatie, mielies, biefstuk, kip, varkenskarbonades, schapenvlees, lamskoteletten en biltong te kanen was. Nee, dan een braai van GroenLinks. Dat is een orgie van aangeprate, geveinsde allergieën met het ketogeendieet als de nieuwe dope, naast de halalle sojafrikandellen van de vleesloze slager.

 13. 24

  @7: God zieltje, wacht maar totdat je met de ware Islam in de EU te maken krijgt. Dat is pas freaking. Daar is het christendom niks bij vergeleken. Ik durf zelfs te stellen dat de Spaanse inquisitie daarmee vergeleken bijna heilig was.

 14. 25

  @23: Hú? Afa is dat niet dat anti-fascisten beweging?
  Ik bewonder veel maar afa is daar niet één van, ken ze niet. Hoezo kom je daar nu bij, of tetter je maar wat?

 15. 26

  @11: En toch ben en blijf ik voor Israël.
  Lekker koud trouwens in NYC. Waarom wil iedere primitieveling met een kleurtje uit de lekker warmere gebieden juist daar naar toe verhuizen?

 16. 27

  @24: “de ware Islam”
  Ben je moslim ofzeau, je schijnt er nogal verstand van te hebben? De ware dit, de ware dat, het zijn meestal rabiate religie gekkies namelijk die op de hoogte zijn van wat de ‘Ware’ is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren