1. 6

  Een vals perspectief, maar een perspectief desalnietemin. Waarom beginnen niet alle balkjes op 0? En waarom cumulatief met inbegrip van een periode waarin COVID nog nauwelijks voorkwam?

 2. 8

  Iemand anders gisteren die ontzettende VVD-er opgevallen in verband met nertsenfokkerij en Corona? Een beetje zieligheid lopen te kweken met: “Ruimen betekent dat alle nertsen afgemaakt worden”. Wat denk je dat er anders met die nertsen gebeurt? Ze worden gehouden om hun vacht, reken maar dat je ze dan niet gaat houden tot ze een natuurlijke dood sterven.

 3. 10

  Aannemers kennen twee soorten terrein. Dat wat ze volbouwen en daar waar ze hun spullen kunnen stallen. Alles dat niet direct uit het opeenstapelen van stenen bestaan, moet je dan ook niet aan een aannemer overlaten en verder wordt ’t hoog tijd dat hovenier een beschermd beroep wordt dat een minimum aan botanische kennis vereist. Dat dus verder gaat dan het hooguit verschil kennen tussen bomen, struiken en gras, omdat dat andere machines vereist.
  https://www.1limburg.nl/vlindertuin-hoensbroek-met-de-grond-gelijk-gemaakt

 4. 12

  @11: Onkruid bestaat enkel in de hoofden van onmensen. Van die kleingeestige controlefreakjes, die nog altijd denken dat ze de natuur hun wil op kunnen leggen en dat ‘netjes op orde’ durven noemen. Die kwistig met roundup strooien en zich dan afvragen waarom de viooltjes het op die plek zo slecht doen. Van die bladblazerverslaafden, bomenhuilies. Ze zijn nog steeds onder ons en we kennen er allemaal wel een. Ze vertellen foute moppen op verjaardagen-in-een-kring en ik ben als de dood dat ik er later ook zo een word.

 5. 15

  @12: Haha hear hear.

  Volk dat zenuwachtig wordt van spontaniteit. ‘Daar hadden we niet op gerekend’ . En – ‘stoeptegels hoef je niet te maaien’ (waarom hebben we geen vogels in de tuin).

 6. 16

  @14: Het magnetisch veld van de aarde is in het verleden waarschijnlijk al een paar keer omgedraaid.
  Op geologische schaal gebeurde dat tamelijk snel, maar dat betekent niet dat we het in een mensenleven meemaken.

 7. 20

  @16: We maken het al 200 jaar mee en zoals je in de laatste alinea kan lezen hebben we al te maken met de effecten maar dat betekend niet dat je gelijk moet hamsteren.

  Filmpje er onder maakt veel duidelijk.

 8. 22

  Aaah, kijk, daar komt de aap, euh, primaat, euh homo x*, uit de mouw. ;)

  Dalend geboorte getal gelinkt aan meer en beter onderwijs aan en emancipatie van meisjes en vrouwen.

  Zo zie je maar weer, altijd weer verrassingen in dat hele correlatie versus causatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren