1. 3

  @2
  Voor het eerst sinds jaren maar even een kijkje genomen op dat digitaal afvoerputje nujij. Ik weet nu weer waarom ik daar niet kom. Ik ga nu weer even een paar dagen ontsmetten.

 2. 4

  @3: het ergste is nog als de Nu.jij reaguurders iets zeggen wat jij ook denkt. Vaak is het artikel zelf dan wel erg slecht. haha (dat gaat niet over dit geval)

 3. 6

  @4: Zitten best veel reacties tussen die precies zeggen wat ik denk. bv.
  “Voor alle roeptoeters die vinden dat zij mogen bepalen hoe anderen hun vrijwiliige en onbetaalde bijdrage aan de maatschappij invullen, terwijl ze er zelf geen tijd voor of geen zin in hebben en op een partij hebben gestemd die keihard bezuinigt op de zorg: jullie hebben geen recht van spreken. “

  Helemaal raak!

 4. 7

  @6.

  Ja, en zeker met die Eigen volk eerst – roepers die berichten verspreiden over mensen die wat doen voor vluchtelingen. En dus eigenlijk landverraders zijn.

  Terwijl ze vergeten dat mensen die wat willen doen voor vluchtelingen vaak al ook andere dingen doen voor de medemens, en inderdaad, zelf doen ze nooit wat, want ze betalen al belasting voor de medemens.

 5. 8

  @7: er zijn ook posts waar ik toch eens smakelijk om moet lachen, zoals:

  “Ik heb nog wel plek voor minimaal 1 vrijwilliger. Ik krijg mijn huidhouding bij een fulltime baan, helemaal alleen namelijk nauwelijks gerund. Er is altijd wel iets te poetsen of te strijken. Geld voor een poetsvrouw heb ik niet, dus……..”

  Ik lees: Hoi, ik wil een slaaf.

 6. 12

  @10

  Wtf.

  Overigens hebben Carson, Trump and Cruz samen ongeveer 60% van de stemmen. Als ze enigszins communicerende vaten zijn wordt het 1 van de three nutcases.

  Overigens is Rubio nauwelijks beter, die-hard neo-con, en geen abortus na verkrachting.

  Al is Clinton de favoriet, ik wordt hier niet gerust van. Stel dat ze 3:1 favoriet is, is er toch 25% kans dat 1 van die totaalmalloten het commando krijgt over het grootste leger ter wereld…

 7. 14

  @12

  Je kan het ook anders zien: des te mallotiger de kandidaat van de republikeinen is, des te kleiner de kans dat de komende 4 jaar een republikein president wordt.

 8. 17

  De Oekraïense president Petro Porosjenko weet de stemmers bij het aankomende referendum lekker tegen zich in het harnas jagen:
  ‘Dit referendum stopt het associatieakkoord niet’, aldus Porosojenko. ‘Het akkoord is al geratificeerd door 28 EU-lidstaten.’

  en

  De president zegt verder in het interview dat hij hoopt dat Oekraïne uiteindelijk lid wordt van de EU. ‘Na mijn eerste of tweede termijn als president, droom ik ervan lid te worden van het Europese Parlement namens Oekraïne’, zegt Porosjenko. Zijn huidige termijn loopt tot 2019, een eventuele tweede tot 2024.

 9. 18

  De aardgasprijs in Europa is dit jaar al 42% gedaald.
  Hieronder de prijs voor Russisch aardgas, zeg maar de benchmark voor Europa.
  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2015/11/schermafbeelding-2015-11-26-om-21-47-20.png[/img]

  De aardgasprijs is terug op het nivo van 2005 (in US$)
  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2015/11/schermafbeelding-2015-11-26-om-21-46-28.png[/img]

  Zullen we in 2016 de aardgaswinning in Nederland helemaal stoppen en gewoon met van Mario Draghi geleend geld dat goedkope Russische gas kopen?

 10. 19

  @18: Ik zet de thermostaat in ieder geval al een graadje hoger. Geen nood aan sparen, kou leiden of koud douchen als je het gas tegen zo’n lage prijs krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren