1. 10

  @8: Yeps. Jammer dat de Vokskrant wel heel voorzichtig de woorden kiest: “Nadeel is dat schuldeisers en personeel zich benadeeld voelen. ” uhh nee niet voelen, gewoon weg benadeelt zijn, genaaid in goed Nederlands

 2. 14

  Meestertrol Poetin besodemietert filmmaker Oliver Stone met beelden van ‘de Russische luchtmacht die ISIS-strijders bestookt’ (in werkelijkheid een Amerikaanse Apache-helikopter die Talibanstrijders onder vuur neemt).

  [img]http://i.imgur.com/Wyp5O2o.jpg[/img]

  [img]http://i.imgur.com/K6Lt5Gb.jpg[/img]

  [img]http://i.imgur.com/rCL3Ato.jpg[/img]

  Het filmpje op Poetins iPhone was voorzien van commentaar in het Russisch. Toch gek dat de afkortingen TADS en FLIR in nota bene Romeinse letters in de infraroodopname geen alarmbellen deden rinkelen bij Stone.

  ”Stone has not commented on the issue.' omdat die druk bezig was in de foetushouding te zitten in een stil hoekje om zich heel diep te schamen. En liegt een Russische een woordvoerder dat het gedrukt staat ontkent een Russische woordvoerder van het Kremlin bij hoog en bij laag dat dit Amerikaanse beelden zijn.

  https://www.rferl.org/a/russia-denies-putin-showed-stone-video-us-fighting-taliban/28569432.html

 3. 15

  @12: Dan heb je vast gezien dat er geen bliksem in de buurt van Maastricht te bemerken was. Maar gelukkig staat er nu wel een stevige bries, mag ook wel in deze uitzonderlijk vroege (sinds middernacht volgens de definitie) hittegolf.

 4. 16

  Update: in plaats van even zijn hoofd draaien en de ontluisterende infraroodbeelden van de Apache-helikopter te bekijken doet Oliver Stone alsof zijn neus bloedt en reageert met “Onzin. Geloof toch niet wat die bloggers allemaal beweren. Waarom zouden de Russen die beelden nou faken? Volgende vraag.”

  https://twitter.com/Ruptly/status/877517777183092740

  Natuurlijk doet Stone in navolging van Trump gewoon alsof ‘ie debiel is, want anders gaan er per ongeluk Oliver Stone-video’s uit Russische hotelkamers gelekt worden. #kompromat

 5. 17

  De Grenfell Tower brand maakte meer slachtoffers dan de reeks aanslagen van dit voorjaar. De conservatieve regering krijgt de zwarte piet toegeschoven: zij hebben regelgeving geschrapt, die deze brand wellicht had kunnen voorkomen.

  Theresa May wordt rondgereden in een gepantserde SUV en beschermd door tientallen agenten. Jeremy Corbyn kan gewoon over straat rondlopen en met de nabestaanden rouwen.

  Het wordt nog een lange hete zomer

 6. 19

  Hittegolven van vroeger waren ook hittegolven.
  Niet warmte met een lekker windje, zoals tegenwoordig.

  In Brabant en Limburg wèrd wat karakter gevormd, in plaats van gestreeld door Zephyr, zoals nu.

 7. 20

  @17: politiseren heet dat.
  Ik lees ook berichten dat dat spulletje op de Grenfell Tower nooit gebruikt had mogen worden als wandafdekking. Hoe je dat op May oja politiseren.

 8. 22

  @20: Had nooit gebruikt mogen worden, maar is mogelijk wel gebruikt op honderden flats in het VK. Dat de conservatieven in hun zucht naar “cutting the red tape” dat hebben toegestaan kun je politiseren noemen, of gewoon levensgevaarlijk beleid.

 9. 24

  Gisteren op de BBC een mooi stukje waarin elke keer als de brandweer melding maakte van een gevaarlijke situatie dat men dat wegwuifde met het wegnemen van “red tape”. Men heeft veiligheid uitbesteed zodat er nu niemand van de staat de mogelijkheden of de middelen heeft om bijvoorbeeld brandtests uit te voeren

 10. 25

  Oh en het is het niet enkel bij sociale woningbouw waar die wandbekleding gebruikt werd, maar ook bijvoorbeeld hotelketens. Zelfs gebouwen waarvan men dacht de juiste wandbedekking te hebben blijken bij nadere onderzoekingen dit juist niet of slechts deels te hebben. Waardoor dus het nemen van samples, zoals nu als maatregel wordt genomen, geen zin heeft, als je niet van vele platen een sample neemt

 11. 27

  @25: denk je dat de verantwoordelijken (overheid) ter veranrtwoording geroepen zullen worden?
  En als de burgers de straat op gaan om dat te eisen, dan komt er vast een aanslag en moet iedereen voor zijn eigen veiligheid binnen blijven en plat op de grond liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren