1. 2

  @1: Die staat al op Sargasso, helemaal rechts, onder ‘Klik TV’.

  (waar inderdaad nooit iemand naar kijkt, omdat er lange tijd slechts eens in de vijf, zes jaar een nieuwe video verscheen … )

  Overigens een erg sterk optreden van Bregman. Het enige mogelijke excuus om aan te schuiven bij Carlson, voor mensen ter linkerzijde van de Ku Klux Klan althans, is inderdaad dat je het doet om hem tegen te spreken.

 2. 5

  Dus… De pulsvissers. Denken hier meer mensen dat op 30 maart een deal nl-uk gesloten wordt/bekend wordt en in Brits water gepulsvist mag worden, of de systemen doorverkocht aan Britse vloot?

 3. 6

  @5: Van de ene kant zou het nogal een U-turn zijn, want het is mede aan de Engelse visserslobby te danken dat het pulsvissen in de EU verboden wordt. Van de andere kant varen er nu al een aantal Nederlandse pulsvissers onder Britse vlag, om onder het beperkte aantal Nederlandse vergunningen uit te komen, dus wie weet gaat straks de rest van de pulsvloot na de Brexit ook over, als de Engelsen pulsvisserij wel toestaan (maar verkoop dat maar eens an de Engelse vissers).

 4. 7

  @6: [ maar verkoop dat maar eens an de Engelse vissers ]
  Als de UK zijn eigen visgebieden opeist na de brexit, zullen ze m.i. niet meteen genoeg schepen hebben om opeens al die wateren zelf te bevissen.

 5. 8

  @7: Net alsof de Britse wateren continue bevist móeten worden. Het zou helemaal niet zo slecht zijn voor de visstand (en zeebodem) als ze eens een stukje minder intensief bevist werden. En de Britse vissers halen dan tenminste weer eens de netten vol.

 6. 9

  @8: [ Het zou helemaal niet zo slecht zijn voor de visstand ]

  Daar heb je de visquota’s voor.
  Maar door het toenemend aantal windmolenparken, waarbinnen je niet mag of moeilijk kunt vissen, zouden er vanzelf al reservaten ontstaan waar de vis welig kan tieren.

 7. 13

  @12: Het is beter voor het varken om niet geslacht te worden. Tja..
  Het was beter voor het milieu als wij al onze reacties achterwege hadden gelaten. Zo ken ik er nog wel een paar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren