1. 4

  @1: Groene auto’s bestaan niet. Ze zijn een artefact van de wensdenkindustrie en worden 100% met fossiele energie vervaardigd. De meeste LCA rapporten van E-auto’s staan nooit op de voorpagina van de krant.
  Weet Hans misschien hoe die fijne groene batterijpakketten gerecycled worden ?

 2. 7

  Afgelopen dinsdag avond opiniemakers gekeken? 6 miljard Euro naar de vergroening van het autopark. Met 0 resultaat.. Tel uit je winst!

 3. 9

  @3: Ooit had je een “elite” die mannen als O’Reilly verafschuwden en het beneden hun stand vonden die op hun zender ruimte te geven.
  Nu de graaiers de dienst uitmaken is alles toegestaan en er zijn miljoenen kijkers die het domweg goed vinden dat een opponent voor stront wordt uitgemaakt door een bully.
  Op dat gif is Trump komen bovendrijven.

 4. 16

  En daar is de volgende smerige propaganda leugen:

  Die meisten Opfer waren Bewohner der Städte Fua und Kafraja, die mit Bussen aus diesen seit Jahren von Regierungstruppen belagerten Orten evakuiert worden waren

  http://m.spiegel.de/politik/ausland/syrien-selbstmordattentaeter-tarnten-sich-als-helfer-a-1144125.html

  Jarenlang zijn de bewoners uit die dorpjes bestookt door dat terroristen-tuig uit Idlib, met wapens geleverd door het westen. En nu schuiven ze dat Assad in zn schoenen Fuck Dat! #fakenews

  Vreemde bijkomstigheid: mss wel de meest ‘gematigde rebel’ was d’r ook bij betrokken – de ‘Kattenman van Aleppo’ zn ambulance is opgeblazen, was waarschijnlijk zelf ook slachtoffer…

  https://mobile.twitter.com/theAleppoCatman

  https://mobile.twitter.com/tarek_oo7/status/854463388168093696

 5. 19

  Morgen (zaterdag) is de “march for science”
  http://marchforscience.nl/

  Een goed initiatief, al denk ik dat verschillende doelen op 1 hoop gegooid worden, want het voeren van een feitenvrije politiek vind ik veel bedreigender dan alu-hoedjes die denken dat vaccinaties autisme veroorzaken.

  http://marchforscience.nl/statement/
  Volgens mij zou een manifestatie zich vooral op overheidsbeleid moeten richten, en dan denk ik met name aan:
  – het stoppen van pogingen tot censuur of intimidatie (dus niet turven hoeveel onderzoekers links zijn)
  – de financiering van van onafhankelijk onderzoek (als onderzoek door een bedrijf betaald wordt, krijg je wc-eend onderzoeken, en dat voedt bijvoorbeeld het wantrouwen tegen vaccinaties. Deels terecht, want onderzoeken naar medicijnen zijn commerciëel interessant, een onderzoek naar gezond eten niet).

 6. 21

  @18: Het Tiki-bad in Duinrell besloot jaren geleden dat voor jongens en meiden aparte uren kwamen. Dat gold met name voor schoolreisjes, meen ik (ik weet niet of het ook in de weekeinden gold).

  Ik weet niet of dat nog steeds zo is.

  Heb je over dit zwembad nog meer berichten? Het lijkt mij sterk dat, als het probleem zo groot is, er nooit eerder iets naar buiten gekomen is.
  Ook denk ik dat als medewerksters lid zijn van een vakbond, hier iets bekend moet zijn over dagelijks bespuugd worden.

 7. 22

  @19: Voordat Co Stuifbergen zaterdag de straat op gaat, kan hij misschien snel nog eens uitleggen wie de onderbuikloze opdrachtgevers zijn van wetenschappelijk onderzoek en waarom onderzoek gedaan wordt. En wie erachter de subsidieloketten zitten en hoe transparant dat allemaal is voor de belastingschuivende onderdaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren