1. 1

  Het IEA (International Energy Agency) verwacht dat de oliemaatschappijen in 2016 nog minder zullen uitgeven aan exploratie en produktie. En dat na jaren van sterke stijging van de uitgaven.

  [img]http://overthepeak.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/10/118.jpg[/img]

  De hoeveelheid olie en gas, die geproduceerd wordt, zal in 2016 dan toch eindelijk gaan afnemen. En daarmee ook de mondiale CO2-uitstoot.

 2. 2

  Vandaag in de Tweede Kamer:

  Thierry Baudet ‏@thierrybaudet 2 u2 uur geleden

  Op naar de Tweede Kamer nu om namens meer dan 40.000 Nederlanders te pleiten voor een Parlementaire Enquete over de Euro. #peuro

  Thierry Baudet ‏@thierrybaudet 43 min.43 minuten geleden

  De eerste vraag die ik zo ga stellen aan het parlement is: “Wat was bekend over de financiële en economische risico’s van de euro?”

 3. 4

  De Hertog van Alva zal in 1571 na enige troebelingen ook wel gezegd hebben dat anders ‘het licht uit gaat’. Dat is niet gebeurd, want het jaar erna begon de victorie in Brielle.

 4. 11

  @10 Kom kom… de rekening van de hardwerkende Nederlander gaat wel zo’n 7 á 8 euro naar beneden hè! Dat is potverdorie bijna een euro per maand, daar kan ik bij de emté nu mooi een uitgedroogd brood van kopen! Solidariteit kent zo zijn grenzen.

  edit: moet Delflandenaar zijn, natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren