1. 2

  “Dat er een chemische aanval heeft plaatsgevonden in Douma, Syrië is volgens meerdere vooraanstaande Amerikaanse en Westerse correspondenten in die regio een leugen. Ook de mainstream media in Amerika, plaatsen er nu openlijk vraagtekens bij. In Nederland lijken de staatsmedia daar nog niet openlijk over te willen berichten. Van Wolferen en Van Houcke lichten in dit gesprek, tegen de journalistieke stroom in, de tegels van een grof geopolitieke leugen.”
  https://www.youtube.com/watch?v=Dqrrt4_grtU

 2. 5

  @4: als de mens eindelijk het loodje heeft gelegd (ik geef ze geen 100 jaar meer), dan is de aarde binnen enkele duizenden jaren hersteld, met het Great Barrier Reef en de regenwouden voorop. Een schijntje in de tijd.

 3. 7

  @5: Kan je dat dan ff aan De Kinderen uitleggen meneer Kronkel, qua zoethout? Dat alles uiteindelijk weer goed komt en ze in de tussentijd misschien beter naar FOX- news kunnen kijken?

 4. 9

  @7
  Het slechtste wat je kan doen voor het klimaat is het krijgen van kinderen. Je kan die kinderen prima uitleggen dat hun ouders het klimaatprobleem niet erg serieus namen.

 5. 10

  @2: in februari meldde RT al dat de Al Nusra i.s.m. de White Helmets een aanval met chloorgas in scene wilden gaan zetten.

  OK, het is RT. Maar het bericht meldt 2 maanden vantevoren precies wat er de afgelopen twee weken gebeurd is.

 6. 11

  @9: Moslims hebben daar geen boodschap aan doen ook niet aan doemdenken over iets ongrijpbaars als klimaatproblemen. Je zal die kinderen dus moeten uitleggen dat dat een groter doel dient waar ze hopelijk niets van mee krijgen.

  Neemt niet weg dat ik persoonlijk vind dat je grosso modo meer moet inzetten/ gaan voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit.

 7. 15

  @12: Tegen zo’n nuchtere opmerking wil ik inbrengen dat RT misschien geïnfiltreerd is door spionnen op de loonlijst van de NSA, en dan kan Poetin er niets aan doen dat ze het al wisten.

 8. 16

  9

  Het slechtste wat je kan doen voor het klimaat is het krijgen van kinderen.

  Dan zitten we met de gebakken peren, want daar zijn er al heel veel van. Wat nu?

 9. 17

  Jongens, we moeten de wereldopinie ombuigen.
  Hoe?
  We huren een muzikant in van 72 jaar die niet bekend staat noch gewaardeerd wordt om enig politiek activisme en die alleen 50-plussers kennen.
  Wie?
  Roger Waters.
  Wie?

 10. 18

  @6: Strekking van het artikel waar je naar verwijst is dat groot deel van de onderzoeken niet gereproduceerd kan worden en daarmee geen wetenschap is, maar een opinie.

  Ten eerste zegt dat dan dus niets over de toestand van het Koraal.

  Maar het artikel gebruikt dat argument wel om te claimen dat die ‘opinies’ (het niet reproduceerbare onderzoek is volgens het artikel een opinie) dus niet waar zijn en er geen issue is met het Koraal.

  Echter is dit artikel zelf een opinie ( http://www.foxnews.com/opinions/.. is zelfs de link) en geen wetenschap. Ook volgens de argumenten van de auteur van het artikel zelf!!!! dus als ik zijn eigen stellingen toepas op zijn eigen artikel hoeven we hem dus niet serieus te nemen

  Samengevat, artikel dat alleen tot doel heeft twijfel te zaaien en te trollen. Niets te maken met het Koraal of wetenschap.

 11. 19

  @17: Contrary to what its multi-million dollar international PR campaign would have you believe, the “White Helmets” are not a group of volunteer search-and-rescue workers that sprang spontaneously out of the Syrian soil. When you peel back the layers of foreign financing and reveal the foreign intelligence operatives and murky lobbying groups at the heart of the organization, what you find is that the White Helmets are, in fact, a propaganda construct.

  https://www.youtube.com/watch?v=3vNwe7yKbwo

 12. 20

  @16: direct stoppen met het krijgen van dat kleine grut. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
  Ik ben een groot voorstander van VHEMT.

 13. 23

  @19:
  Images purportedly proving that the White Helmets staged a chemical attack in Syria are actually stills from a movie set.
  https://www.snopes.com/fact-check/is-this-proof-white-helmets-staged-chemical-attack/

  A nongovernmental search-and-rescue organization on the ground in Syria has drawn a lot of attention, but claims they are linked to terrorists are unfounded
  https://www.snopes.com/fact-check/syrian-rescue-organization-the-white-helmets-are-terrorists/

  Disinformation and Conspiracy Trolling in the Wake of the Syrian Chemical Attack
  https://www.snopes.com/news/2018/04/12/disinformation-conspiracy-trolling-syrian-chemical-attack/

  The idea that victims of mass tragedies are “recycled” is a common theme among conspiracy theorists, but there are international reports and footage of the Al Quds Hospital attack
  https://www.snopes.com/fact-check/syrian-war-victims-are-being-recycled-and-al-quds-hospital-was-never-bombed/

 14. 24

  Noem het concpiracy theorists en dan hoef je ook niet op in te gaan
  Snopes behoort zelf tot een van de grootse verspreiders van westerse propaganda/nedepnieuws samen met hun vriendjes van Wiki Hoax.

 15. 26

  @25: [ Schaapjes volgen de herder nu eenmaal, ]

  En wanneer wordt Lam Brusselman eens wakker en gaat hij ook eens buiten zijn schaapskooi-bubbel op zoek naar verklaringen?

 16. 27

  @25: Vond je je originele reactie iets teveel onthullen van de extreme bubbel waar je in zit?
  “The Jewish hand behind Internet – Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay…”
  Gelukkig hebben we je email nog…

 17. 29

  @28: Met emailnotificatie krijg je de niet-gewijzigde originele reactie in zijn geheel per email. Wist je niet?

  Woon jij in het buitenland of haal je elke nacht flink door met een paar flessen sterke drank?

 18. 31

  @18:

  Samengevat, artikel dat alleen tot doel heeft twijfel te zaaien en te trollen. Niets te maken met het Koraal of wetenschap.

  Twijfel zaaien is óók nuttig, tenminste, als daar reden voor is. En die reden lijkt er inderdaad te zijn. Wetenschap is bestand tegen twijfel, sterker, twijfel is een onmisbaar ingrediënt. Onderzoekers klakkeloos geloven heeft niets met wetenschap te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren