1. 4

  Het zou echt erg grappig zijn geweest als het niet zo ernstig was. Donaldje beklaagt zich dat er nog nooit zo een heksenjacht in de media is geweest. Hij was waarschijnlijk de aanhoudende en gecoördineerde character asassination campagne tegen Hillary Clinton vergeten. Krokodillentranen van een seriële karaktermoordenaar. Hopen maar dat hij snel kan vertrekken.

  https://www.nytimes.com/2017/05/18/us/politics/trump-back-on-twitter-complains-of-witch-hunt.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=b-lede-package-region&region=top-news&WT.nav=top-news&_r=0

 2. 5

  @4: Yubs, niks aan de hand:

  Vladimir Putin personally signed off on Russian bank financing of Trump International Hotel and Tower

  http://www.palmerreport.com/politics/putin-trump-hotel-russia/2898/

  Flynn and Russian ambassador worked to set up back channel between Trump and Putin to bypass US government

  http://www.rawstory.com/2017/05/revealed-trump-campaign-had-at-least-18-undisclosed-contacts-with-russians/

  Trump Team Knew Flynn Was Under Investigation Before He Came to White House

  https://www.nytimes.com/2017/05/17/us/politics/michael-flynn-donald-trump-national-security-adviser.html

  Exclusive: Trump campaign had at least 18 undisclosed contacts with Russians: sources

  http://mobile.reuters.com/article/idUSKCN18E106

 3. 6

  @4 & @5: Dat hele ‘lock her up’- en dat constante fake news-geschreeuw waren weloverwogen propaganda om mogelijk toekomstig onderzoek naar hun schimmige praktijken ongeloofwaardig te maken. Lieden (in Amerika en hier) die nu nog geloven dat het hele Rusland-onderzoek (uitgevoerd door nota bene zeventien* Amerikaanse overheidsinstanties) nep/hysterie/onbelanglijk is zijn daar het slachtoffer van.

  * Zestien ervan staan in dit lijstje.

 4. 7

  @4:
  Uit balorigheid even de draak met het nieuws steken; ik raak langzamerhand overvoerd met al “Trumptroep”

  “Witch Hunt”

  Kijk even naar die kop en je zult begrijpen dat leden van o.a. deze groep zich zwaar beledigd voelen.

  N.B.
  Ik hoop dat Tump snel in de bak terecht komt, dan zijn we van die gek af
  Jammer dat z’n opvolger ook een republikein is.

 5. 11

  @9: Je bedoelt deze? De redenering ook, als ik verdachten slechter laat verdedigen, is dat hetzelfde als zwaardere straffen voor schuldig bevonden mensen.

 6. 13

  @7

  Ik heb een beetje het vermoeden dat Trump in een boze droom is terecht gekomen. Als narcist had hij niet anders verwacht dan dat iedereen hem zou bewonderen. God straft niet onmiddellijk , maar wel op termijn;-)

  Met die Pence is de wereld natuurlijk ook niet beter af. Maar misschien is hij wel een slimme opportunist die altijd al het vermoeden had dat Trump een opstapje is naar het presidentschap.

 7. 15

  Mag ik t.a.v. #3 Weird Duk een parasitaire activist noemen? Ja, dat mag ik, maar bij Joop.nl wordt het weg gemodereerd. Een schandaal! @8 Als slechts 25% van de door jou aangehaalde officiele aanklacht tegen Keizer waar is, dan nog hebben we te maken met een oplichter. Zie vervolgens het NOS journaal waar Mark Rutte er doekjes om windt. Zonder wedervraag van journalisten. @13 Tweede strofe: exact zo uitgelegd door Paul Jay in het door mij verzorgde transcript in SG cafe 13/05.

 8. 18

  @Lutine: “This is the single greatest witch hunt of a politician in American history!”

  The deepstate strikes back.

  Wel een spektakel!!

 9. 19

  Bij Joop.nl werd mij het volgende toegevoegd:

  Omdat de uitkomst niet overeenstemt met jouw filter bubbel? Pas maar op dat je niet ook nog in je slaap wordt gestoord.

  Een beter compliment is nauwelijks denkbaar. ‘Filter bubbel’ heet bij Kuhn paradigma, bij Fleck Denkcollectiv en met een beetje goede wil bij Foucault épistème. Kortom, het voordeel wat uiteraard ook zijn nadelen kent, maar onmiskenbaar resultaten oplevert.
  For God’s sakes, stay in your bubble.

 10. 21

  VS bombardeert IRGC / huurlingen Assad:

  4 regime tanks, 8 pickup vehicles, one shilka and anti-aircraft weapons have been destroyed in coalition airstrike near Tanf border.

  https://twitter.com/ehli_sam/status/865245978596696064

  May 18 #Coalition struck #Syrian pro-regime forces advancing in a de-confliction zone near At Tanf posing a threat to #US partner forces1/3

  https://twitter.com/CJTFOIR/status/865264099244036097

  Faced w/ IRGC offensive vs position at Tanf, US forced to make decision. Appears they decided to stand their ground.

  https://twitter.com/tobiaschneider/status/865248706458791936

 11. 23

  @gbh Volgens mij loop jij pas echt geil als Amerikanen en Russen boven Syrie met elkaar in gevecht zijn. Live it up, junk.

 12. 28

  @24: het probleem is dat dat het enige is waar jij linkjes over plaatst. Ik noemde het al eens obsessief en dat lijkt me een meer dan op zijn plaats zijnde kwalificatie voor je linkpostgedrag.

 13. 30

  [img]http://i.empireonline.com.mx/dam/tv/noticias/17/03/22/americagodspt.jpg.imgw.1280.1280.jpeg[/img]

  Heb ik net een knokpartij gemist? Doet de biertap het nog?

 14. 32

  De vraag is of je na impeachment met Pence kunt leven.
  Die schijnt nog veel erger dan Trump te zijn.
  Alec Baldwin maakte als Trump het grapje tegen Pence: Jij bent mijn verzekering tegen impeachment.

 15. 33

  @32: De vraag is net zozeer of Pence niet mee moet aftreden. Hij is immers net zo goed onderdeel van de Trump-campagne geweest. Dus misschien moet je de vraag nog even herformuleren met Paul Ryan?

  En wie weet? ;-)

 16. 34

  @27: Vertel eens waar maak ik een persoonlijke belediging?

  Als jij te lui bent goed te modereren is het misschien verstandig iemand daarop te zetten die onpartijdig is, snapt wat er gebeurd en kijkt naar iets als oorzaak gevolg.

 17. 35

  @32 — Het verhaal van Pence over Flynn, “Ik weet van de prins geen kwaad. Mij vertellen ze ook nooit iets.”—nota bene in de hoedanigheid van transitieteamleider, rammelt ook aan alle kanten. Reken er maar op dat de Intel Community net zo hard bezig is met Pence als ze bezig zijn met onderzoek naar Flynn, Manaford, Page, Sessions, Priebus, Bannon, Kushner, Prince, Tillerson, Trump himself en een hele reeks anderen. De IC (zestien agentschappen) én de verscheidene House en Senate-commissies zijn bezig met monster-onderzoek, waarover Comey al terecht opmerkte dat het even nog wel even kon duren en waarbij de aanstelling van een nieuwe Special Prosecutor een hele welkome is. De lijst van vermeende misstanden is namelijk monstreus. Bij Watergate ging het om kleingeld en afluistermicrofoons. Met dit Rusland-schandaal gaat het om honderden miljarden, misschien wel meer dan een triljard aan corruptiedollars, politiek gemanipuleer met hulp van een vreemde mogendheid en de totale afbraak van overheidsreguleringen die het gewone volk hadden moeten beschermen. Watergate is absoluut peanuts bij dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren