1. 1

  Was de Franse Revolutie een complot van een geheime cel binnen de Vrijmetselaars genaamd de ‘Illuminati’?

  Dat was John Robisons stelling in Proofs of a Conspiracy against all the Religions and Governments of Europe, carried on in the Secret Meetings of Free-Masons, Illuminati and Reading Societies, etc., collected from good authorities (1797).

  http://publicdomainreview.org/2014/04/02/darkness-over-all-john-robison-and-the-birth-of-the-illuminati-conspiracy/

  Fijne Bastilledag, allemaal! …

  #TeamIlluminati

 2. 3

  Maar gaan alle mensen die de afgelopen tijd riepen dat het leave kamp laf was en het liet afweten niet ook terugkrabbelen? Dit is toch wat jullie wilden?
  En in de tussentijd, 3 weken verder en de rust lijkt toch redelijk teruggekeerd in het VK. Op het continent daarentegen…..

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2016/07/italiaanse-banken-op-instorten-nieuwe-crisis-dreigt

  Straks vlucht ook de rest van de financiële wereld naar de City, gezien de puinhoop het wordt op het vaste land.

 3. 4

  @2: Daarin wordt wel erg gesmokkeld. Een uitspraak over de Commonwealth wordt meteen op alle 53 lidstaten daarvan betrokken. Dat is een stukje groepsbeledigdvoelen waar Quincy Gario niet aan kan tippen.

  @3: “Dit is toch wat jullie wilden?”
  Ik kan niet voor iedereen spreken die riep dat het leave kamp laf was (en nog steeds is), maar ik heb er niet één gezien die zei dat Boris minister van Buitenlandse zaken moest worden. Wat mij betreft is hij (en alle Brexiteers met hem) nog steeds voor de verantwoordelijkheid weggelopen, want het premierschap (en daarmee de verantwoordelijkheid om de Brexit te starten) wordt aan een Bremainer overgelaten.

 4. 5

  Het CBS meldt vandaag dat de Nederlandse export in mei 2016 aanzienlijk gegroeid was t.o.v. mei 2015. Het exportvolume steeg met maar liefst 6,2%
  Als je zelf even de cijfers erbij pakt, blijkt dat de exportwaarde ook is gestegen maar met een bescheiden 3,2%.

  Het is een beetje cherrypicking van het CBS: want het gaat natuurlijk niet om het volume van de export maar om het aantal euro’s dat daardoor op Nederlandse bankrekeningen komt.
  De waarde van de export vertoont over de afgelopen jaren helaas een dalende trend.
  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2016/07/schermafbeelding-2016-07-14-om-15-19-19.png?w=625[/img]

 5. 6

  @1

  Ik weet zeker van niet. Als vrijmetselaars zich ergens NIET mee bezighouden is het met onzinnige zaken als revolutie. Een vrijmetselaar ziet zichzelf als een ruwe steen waar de zuivere kubiek in verborgen zit.

 6. 8

  @4:

  “nog steeds voor de verantwoordelijkheid weggelopen, want het premierschap (en daarmee de verantwoordelijkheid om de Brexit te starten) wordt aan een Bremainer overgelaten.”

  Overgelaten is geen eerlijke weergave van wat er heeft plaatsgevonden natuurlijk. BJ heeft een mes in z’n rug ontvangen. Dat hij nu alsnog minister van BuZa wordt had la niemand meer verwacht. En hij had natuurlijk kunnen weigeren, niemand ie daar was achtergekomen waarschijnlijk.

 7. 11

  Een Nederlandse getuige die zich bevond vlak voor de plek waar de vrachtwagen tot stilstand kwam meldt dat de chauffeur inderdaad het vuur op de mensen heeft geopend. Daarmee lijkt een aanslag zeer waarschijnlijk. Het dodental is inmiddels boven de zestig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren