1. 6

  @4: Jazeker, vervelend alleen is dat de betrokken sporter de afgelopen jaren is gecontroleerd door westerse dopingscontroles want alleen die sporters mochten mee doen.

 2. 9

  @7: blijft bizar met die mode doping, zo’n 60% van alle topsporters heeft een briefje van de dokter die verklaard dat ze astma hebben, volgens mij kan dat statistisch gezien helemaal niet.
  (Zie die affaire met die wielrenner)

 3. 11

  @9: Tja, in Rusland heeft zelfs een groot deel van de topsporters last van hartfalen, dat vind ik nog net iets wonderbaarlijker. En die wielrenner, ik denk dat het nog een paar maanden duurt, maar hij gaat ook hangen. Uiteindelijk gaat ook al het geld van Sky niet meer helpen.

 4. 12

  @11: daarom zeg ik ook, geef die troep lekker vrij, als die malloten dood om willen vallen op het sportveld, wie ben ik dan om hun dat te ontzeggen.

 5. 15

  @10
  Het was Obama die waarschuwingen van oost-Europese politici en intellectuelen aangaande de opmars van Poetin en zijn (KGB) apparatus afdeed als zijnde “Russofobie”.

  Zo gaat het bij links; ligt een land goed, dan kan het niks fout doen en is alle bewijs van het tegendeel een “fobie”. Poetin, Erdogan, Chavez, Mugabe.. en als we wat verder teruggaan in de tijd ook Lenin, Stalin en Mao. Hoe openlijk de misstanden ook zijn, het doet er niet toe, het zien van de misstand betekend namelijk dat de observator aan een pathologie leid, aan red scare of islamofobie bijvoorbeeld. Het is dan ook niet zo zeer dat links de realiteit ontkent; links staat er buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren