1. 1

  Sasha Baron Cohen, in deze video vermomd als Israëli, laat zien hoe compleet gestoord sommige Amerikaanse gun advocates zijn. Hij krijgt het voor elkaar om senaats- en congresleden voor de camera hun steun te betuigen voor een programma om kleuters te bewapenen in scholen:

  https://youtu.be/QkXeMoBPSDk

 2. 2

  De voorpagina van de website van de Washington Post komt met zeventien (17) reportages, editorials, op-eds en video’s van de persconferentie met Trump en Putin, waarbij Trump zijn eigen inlichtingendiensten voor de ogen van de wereld ‘onder de bus gooit’ en Putin gelooft omdat deze sterk en krachtig heeft ontkent zich te hebben bemoeit met de Amerikaanse presidentsverkiezingen:

  Overzicht: https://i.imgur.com/QKncKyl.png

  WaPo-voorpagina: https://www.washingtonpost.com/

  Zelfs bij Fox News weten ze niet meer hoe ze dit moeten spinnen en noemen de uitspraken van Trump walgelijk:

  https://www.youtube.com/watch?v=Sde3zi8X6PY

 3. 5

  @2 Nu heb ik toevallig in mijn hotelkamer geen CNN, geen BBC world news, maar voor de verandering wel FOX news, en het ging toen ik er een paar keer langs zapte vooral over een of andere satirische NYT.com cartoon over Trump en Putin dat zogenaamd vreselijk homofobisch was. Fantastische journalistiek, echt. Dat en Hannity die in zijn eigen bizarro wereldje leefde.

  Maar inderdaad wel wat overkill, al moeten we de historische significantie ook weer niet onderschatten, want ik denk dat dit wel een dingetje wordt voor de geschiedenisboeken… Niet alleen Trumps optreden, maar vooral ook het feit dat de wetgevende macht de uitvoerende macht nu nog steeds niet corrigeert. Dit is ondertussen niets anders dan de dood van democratie, of in ieder geval de geest van de democratie, aangezien het momenteel puur een amoreel machtsspel is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren