1. 2

  @1: Het item erna had ik even totaal gemist. Flynn een Turks agent? Dan vraag je je toch al snel af of er niet meer vanuit het buitenland betaalde lui op belangrijke posities gezet zijn door Trump.

 2. 3

  @2: Een onafhankelijke openbare aanklager in het financiële centrum van de wereld zou een goeie zijn om zoiets eens goed uit te laten zoeken. Iemand als een Preetinder Singh Bharara. Owacht.

  ‘Drain the swamp’—altijd andersomfeest met Trump.

 3. 5

  Wat is het slotdebat van vanavond toch weer ontzettend eenzijdig! Er zijn 14 “onderwerpen”, maar het is duidelijk wie zijn stempel erop heeft weten te drukken: Integratie, Vluchtelingen, Islam, Immigratie en de Nederlandse identiteit tellen elk als één onderwerp. Maak je dus maar op voor (minstens, want ook nog een onderwerp Veiligheid) vijf keer dezelfde discussie (of beter, kijk niet). In het zijprogramma mag Thieme ook nog even in discussie over Klimaat met Kuzu en Roos (kan dus weinig serieus worden).

 4. 11

  @9: Dat is wel erg ongenuanceerd gesteld. Zoals ik het begrijp mag men een hoofddoekje weigeren als alle religieuze uitingen verboden worden.

 5. 12

  @11: Ik heb die headline niet gemaakt.
  “Baas mag filosofische, religieuze en politieke uitingen op werkvloer verbieden”
  Het mag ook pas als het verbod in het bedrijfsreglement staat.
  Het blijft revolutionair en een inperking van de vrijheid van meningsuiting en godsdienst.

 6. 14

  @12:

  Het blijft revolutionair en een inperking van de vrijheid van meningsuiting en godsdienst.

  Welke alleen geld voor de publieke ruimte, een bedrijf is geen publieke ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren