1. 1

  Terwijl de meeste andere landen in Europa economisch nog achterblijven is in Nederland de economie al weer op het peil van voor de crisis. In 2017 komt de staatschuld ook weer op een veilig en duurzaam niveau. De populisten, die riepen dat we Nederland “kapotbezuinigde” hebben daarmee nu, definitief bewezen, ongelijk gehad:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/39681/nbsp/article/detail/4433158/2016/12/13/Economie-staat-er-stuk-beter-voor-dan-gedacht.dhtml

 2. 2

  Onder president Obama steeg de Amerikaanse olieproduktie van 5 miljoen naar 9,5 miljoen vaten per dag. Was dat de verdienste van Obama?

  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2016/12/schermafbeelding-2016-12-12-om-21-11-42.png[/img]

  De olieproduktie vertoont (over de laatste 16 maanden) weer een dalende trend. Kan president Trump daar iets aan veranderen?

 3. 5

  @4: ongetwijfeld, alleen jammer dat het dus geclaimt
  wordt als zijnde de regering die ons land met vaste hand geleid heeft uit de woeste storm….

 4. 6

  @4: ik denk dat de Quantitative Easing van de FED (en andere centrale banken) ook bijdraagt. Investeerders kunnen enorme bedragen vrijwel gratis lenen en houden op die manier de Amerikaanse schalie-olie en schaliegas-exploitatie overeind.

 5. 7

  Debat over nieuwe terughackwet: strooi de termen ‘kinderporno’ en ‘terrorisme’ lukraak in het rond en de VVD in persoon van Dijkhoff staat bijna te kwijlen om de privacy van alle burgers te schenden. Gadverdamme, deze partij met vrijheid in de naam heeft er echt een hekel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren