1. 1

  The Kremlin’s Newest Hybrid Warfare Asset: Gangsters

  http://foreignpolicy.com/2017/06/12/how-the-world-of-spies-became-a-gangsters-paradise-russia-cyberattack-hack/

  Russia Said Preparing Terrorists to Act in Europe – But is Unlikely to Call Them That

  Moscow’s understanding of fascism: if fascists are pro-Russian, then they are not fascists.

  http://windowoneurasia2.blogspot.nl/2017/06/russia-said-preparing-terrorists-to-act.html

  Russian Malware Can Take Down Power Grids

  http://www.architectmagazine.com/technology/russian-malware-can-take-down-power-grids_o

  http://thehackernews.com/2017/06/electric-power-grid-malware.html

 2. 2

  Poison in the System

  When a financier dropped dead in Britain shortly after exposing a vast Russian crime, police said it was not suspicious. But with his inquest now underway, BuzzFeed News has uncovered explosive evidence of a suspected Kremlin assassination plot – and a secret assignation in Paris on the eve of his death – that the British authorities have sidelined.

  https://www.buzzfeed.com/heidiblake/poison-in-the-system

 3. 6

  @3: Als je een regeringsleider te kakken wil zetten dan ontvang je met alle egards een van zijn nitwit onderdanen zoals Gérard Depardieu of Steven Seagal.
  Vervolgens geef je ze nog een zogenaamd diplomatiek succes mee. Hussein deed hetzelfde met een halve gare UK parlementariër.

 4. 9

  @8: Aangezien jij als mini-John McCain alles wat ook maar enigszins links is al meteen ‘extreem’ noemt (Corbyn of Sanders of de SP) is die tegenwerping nogal betekenisloos.

 5. 11

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/13/wilfredo-13-uit-venezuela-weegt-nog-maar-15-kilo-11068893-a1562810

  Ondertussen in het socialistische paradijs van Maduro voorheen Chávez.

  Het lijkt ondenkbaar in een land met zoveel natuurlijke rijkdommen, vruchtbare grond en de grootste aantoonbare oliereserves ter wereld. De levenstandaard lag hier jarenlang hoger dan in omliggende Latijns-Amerikaanse landen. Er was een omvangrijke eigen productiesector en er werd volop voedsel verbouwd. Maar toen de linkse leider Hugo Chávez in 1999 aan de macht kwam en met zijn Bolivariaanse revolutie Venezuela omvormde tot een socialistisch land naar Cubaans model, veranderde alles.

  Chávez beloofde de rijkdommen weer terug te geven aan het volk en begon op grote schaal bedrijven te nationaliseren en landbouwgronden te onteigenen. “Zo werd de overheid producent, voedselverwerker én distributeur”, zegt landbouwexpert Carlos Machado. “Boerderijen werden gesloten en grootgrondbezitters van hun land verjaagd. Maar na verloop van tijd stortte de hele productiesector en voedselketen in door mismanagement, bureaucratie en onkunde, want de staat had geen ervaring in het verbouwen van voedsel op grote schaal.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren