1. 6

  @3: Het stukje Indonesië (Atjeh) waar de straf werd gegeven is anders al oranje gekleurd. Zoals op het kaartje te zien, zijn er landen waar de wetgeving niet nationaal uniform is. Niet alle landen zijn zo extreem gecentraliseerd als Nederland.

 2. 7

  @6:
  Nederland is niet extreem gecentraliseerd. We hebben met het huis van Thorbecke een gedecentraliseerde eenheidsstaat. Frankrijk bijv. is wel zeer gecentraliseerd.

 3. 8

  @5: Dus de Amerikanen hebben 59 tomahawk-missiles afgevuurd op een luchtbasis waar chemische wapens waren opgeslagen??

 4. 13

  @11: Joh lees dan je eigen link, een “gedecentraliseerde eenheidsstaat” is gewoon een extreem gecentraliseerde staat.

 5. 16

  Vrijwel elke dag staat op de inlogpagina van Twitter een tweet van Geert Wilders. Weet iemand hoe je daar vanaf komt of hoe je het beste kunt klagen bij Twitter?

 6. 19

  @1: stropop.
  Wie maakte aan u wijs dat homo’s in alle landen dezelfde rechten hebben?

  Linkse mensen zijn niet zo naief.

 7. 20

  @15: Hoe zit dat, jochie? Iedereen die niet zoals jij te hooi en te gras beschuldigingen zonder bewijzen, hoe onwaarschijnlijk ook, tegen Putin en Assad verzamelt is ‘natuurlijk’ niet op zoek naar de waarheid en waarschijnlijk een verdediger van oorlogsmisdadigers? Nogal kinderachtig, deze poging tot defameren. Wat vind je van de vragen van Seymour Hersh? Whose sarin? https://www.lrb.co.uk/v35/n24/seymour-m-hersh/whose-sarin Ook zo’n type als ik? FYI, zoals bijv. Phillys Bennis blijft herhalen, vinden er in Syrië 11 oorlogen en conflicten tussen landen tegelijk plaats. Het is geen whodunnit. Bij de strijdenden en bij de betrokken naties vind je geen schone handen. Deze mensen in Syrië hebben ook niets aan jouw one track mind: https://m.youtube.com/watch?v=L6JOps4hb1Q

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren