1. 2

  Er komt een linkse omwenteling in Portugal. De linkse partijen laten volledig legitiem de minderheidsregering van enge conservatieve reactionaire krachten vallen bij een motie van wantrouwen.

 2. 6

  @5
  Bachmann is een vriendinnetje van Wilders;
  https://twitter.com/geertwilderspvv/status/198939630593257473

  http://www.rightwingwatch.org/search/node/michelle bachmann
  http://spencerwatch.com/tag/michelle-bachmann/
  http://www.loonwatch.com/tag/michelle-bachmann/

  en zo nog veel meer verschillende bronnen.

  Einde-der-tijden-malloot, dat is ze.

  Overigens altijd superhilarisch wanneer “atheïsten”, van de Dawkins -sekte, het voor haar opnemen. “Ja, nee, maar…”, en meer van dat gebrabbel.

 3. 9

  Sneeuwdek op het Noordelijk Halfrond was in oktober omvangrijker dan normaal. Maar het sneeuwtapijt blijkt ook nog eens dikker dan we gewend zijn. Plaatje van de FMI/GCW SWE Tracker ontwikkeld door het Fins Meteorologisch Instituut

  [img]http://globalcryospherewatch.org/state_of_cryo/snow/fmi_swe_tracker.jpg[/img]

  Zo’n momentopname zegt niet zoveel over “het klimaat”.
  In Nederland beleven we in 2015 waarschijnlijk de warmste november sinds de metingen begonnen… en ook dat zegt niet zoveel over de toekomstige ontwikkelingen.

 4. 10

  @8: Dat is echt te gek voor woorden.

  Na al die tijd weten ze niks beters te verzinnen dan een 66-jarige (23 jaar indertijd) soldaat te arresteren? En what about the commanders? Nee, een soldaat. Bloody Sunday is veroorzaakt door een paar soldaten die zich niet onder controle hadden?

  Wedden dat de bevelvoering en de politiek vrijuit gaan.

 5. 12

  @10 Natuurlijk gaan die vrijuit. Dat gezegd kan ik mij voorstellen dat de nabestaanden ook graag vervolging willen van de soldaten die standrechtelijke executies hebben uitgevoerd.

 6. 16

  @15: Het was er wel, ook bij de NOS en EénVandaag. De Russische reactie laat zich uiteraard raden: het wordt onmiddellijk gepolitiseerd. Opdat de Russen niet hoeven twijfelen aan hun Sterke Man; het is dat verachtelijke Westen maar.

 7. 17

  @16 En de ‘onderbuik’ in o.a. de krochten van nujij.nl gaat gretig mee met dat frame…

  Geenstijl gun ik mijn pageviews niet, maar op mijn mobieltje wil ik nog wel eens tegen beter weten in op de nu.nl app op ‘reacties’ klikken :-/

 8. 18

  @13.

  Oeps, dat is ook macht. Inleveren van macht. Nooit geweten. Graan zal op de wereldmarkt zo en zo niet goedkoper worden met meer vraag uit China, die steeds meer rijst voor graan inwisselen, en natuurlijk meer vlees gaan eten wat ook weer veel vruchtbare grond kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren