1. 4

  @2: Bij Crok kan ik me zijdelings nog iets voorstellen, maar Go Israel en MAGA mengen zich in de discussie rond de Nederlandse koopkracht als gevolg van stijgende energieprijzen?!?

 2. 5

  @4: ik bedoelde dat de Twitteraars die de cijfers niet vertrouwen ook aanhangers zijn van die toestanden. Zetten ze ook nog graag in hun profiel, inclusief vlaggetjes.

 3. 12

  @11: Ja, als adverteerder raak je je geld kwijt aan AdNauseam óf aan bedrijven die je beschermen tegen AdNauseam…

  Lijkt op praktijken waar je vroeger wel eens van hoorde, een beveiligingsbedrijf biedt je bewaking aan en als je dat afslaat wordt er “toevallig” net het weekend daarop bij je ingebroken.

 4. 14

  @12: en @13:
  Sorry, maar dit programma gooit google e.d dood met zoveel gegevens, dat ze je belangstelling niet meer kunnen peilen. En is ontwikkeld door Helen Nissenbaum, hoogleraar informatica voor wie het bouwen van tools ter bevordering van privacy een hoge prioriteit heeft.

 5. 15

  @14: “En is ontwikkeld door Helen Nissenbaum, hoogleraar informatica voor wie het bouwen van tools ter bevordering van privacy een hoge prioriteit heeft.”
  Schandalig zeg, hoe durft ze?

 6. 17

  @14: [ maar dit programma gooit google e.d dood met zoveel gegevens ]
  Maar dat gaat wel op kosten van de adverteerders en Google verdient in eerste instantie juist meer aan al die nutteloze clicks.

  Bedenk dat veel websites zoals van je buurvrouw in de straat flink afhankelijk kunnen zijn van advertenties via Google. Zij zijn niet diegenen die over al die info beschikken, maar betalen wel het gelach bij AdNauseam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren