1. 1

  Zoals ik al verwachtte, breidt de VS de onsuccesvolle oorlog tegen IS uit naar Libië. De acties volgen na een officieel verzoek van de niet gekozen en door de VN aangestelde stadhouders-regering die sinds slechts een paar maanden in Libië probeert bestuur uit te oefenen.
  De bomfabrieken moeten blijven draaien. De VS is verslaafd aan de “war on terror”. Er zullen ook weer aanslagen volgen om die oorlog te rechtvaardigen. Het kan nog tien jaar gaat duren voordat IS verslagen is. #perpetualwar

 2. 2

  @1: Een niet gekozen regering is een beetje een witte schimmel. Regeringen worden vrijwel nergens (volledig) gekozen. Ik merk dat het desondanks (heel erg selectief!) nog wel eens als argument wordt aangevoerd (normaal gesproken vooral als het over de EC gaat, maar zie hier een ander voorbeeld).

 3. 5

  @4 Nee, alleen Clinton. Die legt blijkbaar om de haverklap mensen om als je de gemiddelde Amerikaan moet geloven. Daarom heeft Bernie haar uiteindelijk gesteund, die vreesde voor zijn leven. ;-)

 4. 7

  De lijken van 14 juli worden weer even opgewarmd.
  Mohamed Lahouaiej Bouhlel, die in Nice met een vrachtwagen meer dan 80 mensen doodreed, heeft natuurlijk een handlanger. Een selfie met de dader (photoshop??) is tegenwoordig voldoende bewijs voor een flinke gevangenisstraf. Proces volgt nog, of niet.

  Als de voorpagina’s en de journaals maar gevuld zijn met aanslagplegers, herdenkingen en patrouillerende en fouillerende para-militairen. Vind u het ook al de gewoonste zaak van de wereld?

 5. 9

  @8

  En dat ziet er dan zo uit in de praktijk…
  [img]http://i.imgur.com/EV2RGEo.jpg[/img]

  Een bloedbad!

  Verdomme nog extremer dan ik dacht. Wilders met zijn revolte, knieschoten en rassenrellen in Nederland. Die andere fascisten Trump en horigen in de USA. Die lui teren op geweld. Dit soort retoriek brengt zeker het risico mee dat er een of andere idioot daadwerkelijk geweld gaat gebruiken. Hier zitten er inmiddels al meerdere PVV-terroristen vast.

 6. 10

  @8: Zal wel vooral als doel hebben om voter registration te frustreren, zodat minder Amerikanen kunnen stemmen. Dat gaat gewoonlijk ten koste van de Democatische kandidaat (al zou het deze keer ironisch genoeg ook de nodige Trump-supporters zonder stem kunnen laten).

 7. 11

  @10

  Klopt, heeft er deels mee te maken. Vergeet ook niet dat men daaro recent meerdere voorstellen (voter ID) heeft verworpen omdat deze discriminatoir zijn.

  Alles, maar dan ook alles, wordt ingezet om ‘Blue’ (Democrats) minder stemmen te bezorgen.

  En ondertussen staat Clinton op 83.8% (hoi, altJohan!)
  https://projects.fivethirtyeight.com/2016-election-forecast/#now
  (volgens de huidige peilingswaan van de dag)

  En Trump heeft extreem homofobe fascisten, nazi’s, Ku Klux Klan leden, reli-waanzinnigen die smachten naar het einde-der-tijden en de wederopstanding…en ga zo maar door, achter zich. Net als Wilders, inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren