1. 2

  @1: “Het logistiek personeel krijgt met terugwerkende kracht een loonsverhoging van 1 procent met ingang van 1 februari 2018 en volgend jaar nog een loonsverhoging van 1,5 procent”

  Er is meer dan terecht het nodige aan te merken op de traditionele vakbonden, maar met zulke percentages laat je jezelf als werknemer hard naaien. Het is minder dan de inflatie. Leuk weetje: de eigenaars-familie van Jumbo keerde zichzelf 40 miljoen van de winst uit.

 2. 9

  @6

  Ter geruststelling (een beetje), uit het originele persbericht:

  teams of scientists at U.S. institutions will deploy to Antarctica to gather the data needed to understand whether the glacier could begin to collapse in the next few decades or centuries from now.

  En zo’n grote gletsjer glijdt niet in enkele dagen of maanden de zee in. Dat is een kwestie van decennia, of langer.

 3. 10

  @9: Die 3 meter geldt ook niet voor die ene gletsjer, maar bij de hypothetische ineenstorting van de hele West-Antarctische ijskap.

 4. 15

  @13: Schitterend toch dat Amazon en Google er last van hebben terwijl Telegram,probleemloos blijkbaar, blijft functioneren.
  Russische dienstkloppers of terroristenvrezers,er zit mi eenzelfde soort van mentaliteit/motivatie achter
  Big Brother adepten.

 5. 16

  @14: Tamils zijn overwegend hindoes, Singalezen voornamelijk boeddhisten. En boeddhistische monniken hadden er wel een handje van om (Singalese) soldaten op weg naar het front op te stoken. Sinds de Tamil-opstand in bloed gemsoord is, zijn de boeddhistische monniken in Sri Lanka overgegaan op het belagen van de volgende minderheid; Sindsdien moeten ook de moslims in het land het ontgelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren