1. 2

  lol

  tweet 144 Red een dier

  Momenteel worden we overspoeld met meldingen persmisdrijven. Daarvoor is 144 niet bedoeld. Voor #perspolitie bel 155 @eenvijfvijf Please RT

 2. 5

  Graus zegt het een beetje verkeerd maar hij bedoelt het goed.
  PVV is bijna een regeringspartij in ieder geval zijn ze goede maatjes en het beleid wordt breed gedragen.
  In deze moeilijke tijden heeft het land concencus nodig.
  Dus pak het gelijk goed aan en stel een minister voor informatie aan met een eigen informatie ministerie.
  Journalisten moeten erkend worden door dit ministerie.
  Hiermee los je in 1 klap heel veel misverstanden en ongemak op.

 3. 7

  Mensen zal ik eens een leuk grapje vertellen?

  De hufterigheid en de schofterigheid van de journalisten die de dierenpolitie al enige tijd gratuit aanvallen, daar zou de Kamer toch eens iets aan moeten doen. Eigenlijk zou er naast de dierenpolitie ook een soort perspolitie moeten komen.

  Grappig hè? #damagecontrol

 4. 9

  Perspolitie? Je zou kunnen zeggen dat die politie er al is. Als je al medium strafbare uitingen schrijft, dan kan je bestraft en beboet worden.

  Graus toont zich wel een opportunist in hoe hij wetgeving naar zijn hand wil zetten.

  Het tegenovergestelde zou zijn om wetgeving voor te stellen om jezelf dwars te zitten. Dat zou pas raar zijn. Je krijgt dan niet meer zo snel de beschuldiging van opportunist, eerder van masochist.

  Nee, zo hele gek is dat nog niet bedacht van Graus.

 5. 10

  diongrauspvv Dion Graus
  Kennelijk worden grapjes alleen door links begrepen wanneer ze gemaakt zijn door types als anorexia Dolf of hazenlip Jan Jaap. #perspolitie

 6. 11

  Rechts moet eerst verteld worden, dat het een grap is.

  Als je dit nou op had gemerkt, voordat je daarvoor toestemming van het politbureau van de PVV hebt gekregen….

 7. 12

  In het stuk kwam terloops ook nog een ander onderwerp aan de orde, namelijk dat de PVV een documentaire over verkrachtte vrouwen in de openbaarheid wil hebben. De EU zou dat niet doen uit angst voor herkenbaarheid van de vrouwen die in de film te zien zijn.

  Ik ben blij dat de PVV de openbaring van de documentaire die gaat over het in elkaar slaan van vrouwen in Limburg ook steunt. Oh wacht, dan zouden de daders wel eens herkenbaar in beeld kunnen komen…

 8. 13

  “De EU zou dat niet doen uit angst voor herkenbaarheid van de vrouwen die in de film te zien zijn”
  ik kan me goed voorstellen, dat verkrachte (met één ‘t’, zoals elke echte Nederlander hoort te weten) vrouwen niet zitten te wachten op een heleboel publiciteit, waarna ze door allerlei ranzige types lastig gevallen kunnen worden, en waardoor ze weer en vaak met die misdaad geconfronteerd worden. Volkomen terecht, dat de EU daar dus wel rekening mee houdt, en uitermate vreemd, dat de EU zich daar mee bezig moet houden en dat de Nederlanders daar blijkbaar het fatsoen al niet meer voor hebben.

  Hetzelfde geldt trouwens voor vrouwen, die in elkaar geslagen worden en na een documentaire veel risico lopen daar nog meer en nog vaker mee geconfronteerd te worden. Foto´s van de daders kunnen na verloop van tijd wel gepubliceerd worden, maar dan wel nadat een rechter daar toestemming voor heeft verleend. Kijk maar eens naar ‘Opsporing verzocht’, bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren