1. 5

  Most votes are concerning implementation of Eastern Partnership strategy through association agreements with Moldovia, Ukraine and Georgia. But here is also votes on lower (or none) custom fees, scientific cooperation, condemning Russias closure of NGO Memorial, heroes of democracy as The Guardian calls Memorial.
  Tja, als je tegen de EU bent, ben je ook tegen deze dingen.. De conclusie dat die tegenstemmen ‘pro-Russisch’ zijn lijkt me dan ook niet te verdedigen, tenminste, niet op grond van de argumenten in dit artikel.

 2. 6

  @5: Als je wat beter leest, zie je dat er ook een drietal expliciet op Rusland gerichte moties tussen zaten (één in verband met het oprollen van een NGO en twee in verband met Ruslands bemoeienis in Oekraïne, waarbij er eentje zat waar de PVV als enige van de onderzochte partijen tegen stemde).

 3. 7

  @6 Lijkt me verdedigbaar dat de PVV vindt dat zulk buitenlands beleid ook niet door de EU gevoerd moet worden, al zijn ze in principe misschien tegen die inval.

 4. 9

  @7: Dus de PVV is dusdanig principieel anti-EU, dat ze desnoods tegen resoluties stemt die ze eigenlijk volledig steunt, alleen omdat het EP ze opstelt? In dat geval zouden ze dus in het EP altijd moeten tegenstemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren