Onduidelijkheid over afscheidsbrief Tim Ribberink

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Was hij echt of niet echt, en doet dat er toe? Hier meer informatie.

Open artikel

Reacties (10)

#1 NietJeZus

Ik vind het eigenlijk maar heel ranzig dat die Molenaar hierin gaat zitten roeren. Die ouders hebben het al moeilijk genoeg, laat het rusten.

#2 thallman

@1
Als zelfmoorden door PR figuren worden misbruikt dan is er wel degelijk aanleiding om te gaan zitten roeren. Zeker omdat berichten over zelfmoord aanzet tot zelfmoord.

#3 NietJeZus

@2: Ik krijg wel wat de indruk dat PR-figuren ermee aan de loop zijn gegaan.

Desondanks vind ik nog steeds dat die ouders nu rust moeten hebben, om te rouwen.

#4 Kalief

Als die ouders rust willen hebben, waarom maken ze er dan zelf zo’n circus van? Het is noodzakelijk dat deze hoax wordt opgepakt. Uit niets bleek dat die jongen daadwerkelijk werd gepest maar schoolbesturen tot de politiek werden er op aangesproken. En de luie journalisten typten elkaars stukkies maar weer eens over.

#5 Bookie
#6 Kalief

De Joop is geen journalistiek medium. Ze maken daar geen onderscheid tussen feiten en meningen. Dat is bedoeld om een eigen ‘smoel’ neer te kunnen zetten, maar het nadeel is dat er moeilijker gecontroleerd kan worden op kwaliteit.

#7 NietJeZus

Goh had ik toch gelijk: Molenaar IS een ranzig mannetje. Bah!

#8 mbmb

Uit de link: “Bert Molenaar reageert: ‘Ik ga er nu vanuit dat het bericht van Tim echt was’. Verder is de discussie over de brief ‘een zijlijn’.”


voor wie, Bert?

#10 Kalief

Na kinderporno en terrorisme nu ook pesten. Noem het woord pesten en een journalist verandert in een kwijlende randdebiel die elke objectiviteit laat varen.

http://www.hoornaanzee.nl/
Update zelfmoord meisje Hoorn
Hoorn – Blijkbaar is er veel opschudding ontstaan over het nieuwsbericht dat wij deze ochtend hebben geplaatst over een meisje van 17 die zelfmoord heeft gepleegd vanwege haar geaardheid. Wij kregen afgelopen donderdag een email om hier aandacht aan te besteden waarin duidelijk werd vermeld dat zij regelmatig gepest werd vanwege haar geaardheid. Vanochtend kregen wij via Facebook meerdere meldingen hierover binnen waarna wij besloten om het dan toch maar te publiceren.
Nu blijkt dat dit email op valse gronden aan ons is verzonden. Wij zullen diegene die ons dit email heeft gestuurd op opheldering gaan vragen en bieden hierbij dan ook onze excuses aan aan de famillie van Gaby. Het was niet onze bedoeling om wie dan ook te kwetsen.
26 januari, 2013, om 15:48

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*