NRA gebruikt kinderen Obama in reclames

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

De lobbygroep neemt daarmee een groot risico, want het is over het algemeen not done om de kinderen van de president bij politiek te betrekken. En de organisatie gokt er natuurlijk op dat de gemiddelde Amerikaan niet doorheeft dat het een valse vergelijking is.

Open artikel

Reacties (9)

#1 Anoniem

Dat “gun free zones for ours” op het einde klinkt bijna als een reclamespotje tegen wapens op school in mijn oren.

#2 Bismarck

Eigenlijk belachelijk dat zo’n belangenvereniging van mensen met geweren campagnespotjes loopt uit te zenden (en nog wel buiten verkiezingstijd) en tegelijkertijd een erkend goed doel is waarvan je giften van je belasting kunt aftrekken.

#3 weerbarst

Prima actie. NRA is echter mogelijk controlled oppositie.
Bij de gungrabbing toespraak van Obama gisteren werd trouwens door Obama dictatoriaal gedaan over de ruggen van kinderen, door de monden van kinderen. Werkelijk om te kotsen.

Staatsen ontwaakt!

#4 Joost

@3 Right…

En ik heb al helemaal geen idee wat Jos Staatsen hier nou mee te maken heeft.

#5 Bismarck

@3: Ik ben toch wel even benieuwd naar de redenering achter die “prima actie”. Ook ben ik nieuwsgierig wat er zo “dictatoriaal” is aan “gungrabbing” (=een backgroundcheck naar iemand doen, voordat je er zomaar schietgeweren aan gaat verkopen).

@4: Ik vermoed dat #3 het heeft over de regenten, waar hij blijkbaar fan van is. Hij realiseert zich niet dat je die ook kan steunen zonder vuurwapens, door gewoon op de establishmentpartijen te stemmen (dat geldt zowel in NL als VS). Of natuurlijk door helemaal niet te stemmen, want voor regenten is democratie eigenlijk toch vooral een last.

#6 Micowoco

Grappig linkje over de sentimenten waar de NRA het van moet hebben: http://mije.org/richardprince/nra-was-inspired-black-panthers

#7 Yevgeny Podorkin

NRA (net als het militaire industriële complex) zit te diep met z’n tentakels in de Amerikaanse politiek, dát is de kern van het probleem. Als je iets te hard Tegen roept kan je elke carrière vergeten elke politieke tegenstand(ers) wordt kalltgestellt…

Wil je die wet uit 1776 ooit aanpassen zal je dat eerst moeten veranderen…

#8 ray

Obama maakt zelf misbruik van de Newtown tragedie om zijn fascistische anti-wapenbezit maatregelen door te voeren, hij maakt zelf misbruik van kinderen door ze rond te paraderen tijdens zijn perstoespraken, dit om sympathie te kweken onder de bevolking voor zijn ongrondwettelijke voornemens. Hij en zijn kontlikkende fan-boys moeten hun klep dus stijf dichthouden als de NRA terecht opmerkt dat Obama’s kinderen naar een school gaan met gewapende (particuliere) beveiligers terwijl de NRA’s voorstellen voor bewapende beveiligers bij scholen werden weggehoond door de linkse nazi’s. De ophef die de linkse nazi’s nu maken over het NRA spotje is dus typisch hypocriet links geleuter. De linkse nazi’s (waaronder die hier bij Sargasso) zouden maar al te graag zien dat de bevolking wordt ontwapend want dan kan men eerder misbruikt worden als (belasting)slaafje door een totalitaire (r)overheid, ik hoop echter dat er Amerikanen zullen opstaan die dapper genoeg zijn om hun (grondwettelijke) vrijheden te beschermen tegen het fascistische linkse tuig dat onder leiding staat vandie pro-islam nazi Obama. Macht corrumpeert en de overheid kan nooit vertrouwd worden, zodra men een deel van de vrijheden inlevert bij de overheid gaat diezelfde overheid net zolang door met het stukje bij beetje inpikken v.d. vrijheden v.d. burgers totdat men op een dagje wakker wordt in een totalitaire staat.

#9 Arjan

In this thread: successful trolls are successful. Ik heb in ieder geval de neiging om mezelf op te hangen om de moedwillige stupiditeit die hier tentoongesteld wordt, simpelweg omdat ik als medemens van deze waanbeeld uitnodigende creaturen me verantwoordelijk voel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*