Nico de Haan bespreekt desastreus natuurbeleid Bleker

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (7)

#1 Ernest

Onbegrijpelijk dat die Bleker een persoonlijke vete met natuurbeschermers mag uitvechten. “Groen””links” geeft die man ook nog het voordeel van de twijfel… Wat doet die man met andere politici? Is hij de cokedealer van Den Haag? Mafia? Geeft hij gratis geld aan Tweede Kamerleden? Nodigt hij ze allemaal uit bij zijn vrienden op het voetbalstadion, wat hij ook met Mauro probeerde?

#1.1 Bismarck - Reactie op #1

Ik vond het ook heel teleurstellend dat GL de motie van de PvdD niet steunde. Op de één of andere manier lijkt het wel alsof die partij mijn stem niet wíl terugverdienen.

#2 Toko Senang

En ik vind Bleker een verademing. Eindelijk een politicus die weerstand biedt aan de druk om iedere postzegel groen natuur te verklaren.

#2.1 Carlos - Reactie op #2

Nederland vormt voor miljoenen vogels een belangrijke hub tussen Siberië en Afrika. Ga in deze maand naar West Afrika en de vogels die je daar ziet vliegen zijn daar dankzij Nederlandse natuurgebieden. De Nederlandse kust vormt het belangrijkste duin-ecosysteem van Europa. Onze delta en de rivieren zijn cruciaal voor vismigratie landinwaarts en ook de bossen op de verschillende de heuvelruggen staan in verbinding (of zouden in verbinding kunnen staan) met Duitse bossen. Nederland beschikt over unieke wetlands: laagvenen, hoogvenen, schorren en slikken en verder een groot aantal meren en ontelbare vaarten en sloten. De Nederlandse natuur is op een klein oppervlak juist heel divers.

Ja het is een cultuurlandschap in een overbevolkt land, maar DESONDANKS leveren de ecosystemen van Nederland nog enorm veel ecosysteemdiensten: http://en.wikipedia.org/wiki/Ecosystem_services

#2.2 Ernest - Reactie op #2.1

Hoe lang nog, als Bleker doorgaat?

#2.3 Yevgeny Podorkin - Reactie op #2.1

Dat ecoduct (A50, Heerde kosten 6 mln) is overigens om duistere redenen weer met hekken afgesloten:

http://www.hetedelhert.nl/cms/index.php/video-mainmenu-231/3115-raster-op-het-wildviaduct-tolhuis-a50

#2.4 majava - Reactie op #2

TS, jij verdient in elk geval geen schone lucht om te ademen, dat is wel duidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*