Nederlandse AAA-status in gevaar

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 Weerman

Hahaha! Die foto van Wilders bij dat artikel!

OT: we be in deep shit. Aan een ieder met een tophypotheek die geen idee heeft hoe z’n hypotheek in elkaar steekt zeg ik: bedankt. Aan iedere financiële adviseur die mensen een tophypotheek heeft aangesmeerd zeg: bedankt. En natuurlijk de Rabobank: bedankt. Als grootste hypotheekverstrekker van Nederland gaan jullie ons finaal naar de kelder helpen.

#2 McLovin

Wellicht flauw hoor, maar was VVD niet de partij die NL er economisch er weer bovenop zou brengen? Als de partij die goed op de centen zou passen?

#2.1 lapis - Reactie op #2

Tja, ik denk dat VVD’ers de schuld aan de PVV als remmende factor zullen geven. Maar ik kan me niet voorstellen dat wanneer de PVV voor de PvdA zou zijn ingeruild er meer bezuinigd zou worden. Je kunt de VVD eigenlijk niets verwijten in dezen: zij hebben de coalitie samengesteld die het meest zou kunnen bezuinigen, en ook zij zijn gebonden aan de electorale realiteit.

#2.2 Olav - Reactie op #2.1

Volgens die redenering komt alles pas weer goed als de VVD een absolute meerderheid haalt en ze geen rekening met anderen meer hoeven houden… Brrr!

#2.3 Micowoco - Reactie op #2.2

Bij de VVD houden ze erg van geld. En van mannetjes met geld. Maar dat ze daarom verstand van economie zouden hebben, is masturbatoire kul.

#3 Sjiek

Wat is er mis met AA?

#3.1 Heinz - Reactie op #3

Niets, het is altijd beter als A, en misschien komt er dan ook voor ons hulp uit het noodfonds….

#3.2 Sjiek - Reactie op #3.1

Ik bedoelde meer de Anon Alc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*