Nederland volgens presidentkandidaat Rick Santorum, brrrrr….

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 Anna B

Kan iemand even boodschappen voor me doen? Ik ben mijn armbandje kwijt.

#2 piet de nuttige idioot

ik had er al weinig vertrouwen in, maar nou geloof ik de rest van z’n verhaaltjes natuurlijk ook niet meer…

#3 Joop

een beetje gekker gemaakt dan het in werkelijkheid is

#3.1 Bismarck - Reactie op #3

Ik denk dat ik aan jou niet vraag om een beetje zout op mijn ei. Ik ben bang dat ik dan het ei namelijk niet meer terug zou vinden. Ik vraag me trouwens af welk vriendje van jou deze kul aan Santorum heeft wijsgemaakt, want zoiets verzint ie toch niet zelf?

#4 Maxm

Ach het is de chief van religieus waanzinnig America. Doet het misschien leuk bij de voorverkiezingen waarbij die groep een relatief grote stem heeft maar is kansloos als presidentskandidaat en wordt waarschijnlijk binnen tien jaar gevonden in het bed van een schimmig motel met een manhoer en een Scarface waardige hoeveelheid verboden middelen .

#5 Share

Ricky Santorum is right !! Be sure you GOP people never come to Holland on vacation.

#6 Tzoimbo

Rick Santorum, the frothy mixture of lube and fecal matter that is sometimes the byproduct of anal sex, is zo gek als een deur. Het feit dat hij nog steeds in de race is (en dat andere mafkezen als Herman Cain, Rick Perry, Michelle Bachmann en Newt Gingrich het zo lang volhielden), zegt meer over hoezeer de Republikeinen een hekel hebben aan Mitt Romney dan over hoezeer Rick Santorum (the frothy mixture of lube and fecal matter that is sometimes the byproduct of anal sex), een serieuze kandidaat is. Romney zal uiteindelijk toch wel de kandidaat worden, maar geen hond die op hem wil stemmen. Obama lacht ondertussen in zijn vuistje.

#7 L.Brusselman

Voor een poosje,ergens ver weg op een berg , het sanatorium in misschien.Dat doet soms wonderen voor zowel de fysieke als mentale gezondheid,heb ik me laten vertellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*