1. 1

  In februari voegt KPN 24 extra woorden toe in Wordfeud. Leg één van deze woorden in Wordfeud en upload je foto als bewijs.

  Elke dag wordt er €100,- tegoed voor de iTunes Store of Spotify verloot. Daarnaast maakt iedereen ook nog kans op een Samsung Galaxy Tab 10.1.

  Het eerste woord is MBwennen. Want bij KPN kun je nu drie maanden wennen aan je mobiele MB’s en daarna je abonnement aanpassen. De andere woorden vind je elke dag op facebook.com/kpn.

 2. 2

  Maar Eelco, dit is FANTASTISCH!!!
  Ik roep iedereen op direct lid te worden van dit goddelijk genootschap. het is even MBwennen, maar je ziet het pas als je het doorhebt! Iedereen van sargasso zou mee moeten spelen. Eigenlijk kunnen we beter stoppen met deze site en voltijds gaan feuden, maar dan wel alleen bij de Koninklijke PN!

 3. 3

  ik snap het niet, is Eelco Blok een fan van KPN, en steekt hij zijn liefde hiervoor niet onder stoelen of banken, of betaalt KPN Eelco voor het plaatsen van dit soort spam op blogjes? Dan kan KPN toch net zo goed advertenties zetten? Dit soort spam is toch eerder anti reclame, of gaan mensen nu echt serieus MBwennen?
  Is er ook een opensourcefeud? Of heeft niemand zijn tijd daar aan willen verbrassen.

 4. 5

  KPN Houzee, Houzeeee!
  Alle goeien doen het met KPN!! Hoi hoi! Feuders zijn de besten, de oppermenschen, Bertje snapt het niet. Snap je wel dat Leaseweb ook ’n goeie is? Komt ie:

  LeaseWeb is een kwalitatieve hostingprovider en eigenaar van een eersteklas wereldwijd netwerk. Met een netwerkuptime van 99,999%, biedt LeaseWeb tevens een beschikbare bandbreedte capaciteit van meer dan 1,5 Tbps. LeaseWeb levert zijn klanten onder meer dedicated servers, virtualisatie, cloud hosting, colocatie en maatwerk IT infrastructuur oplossingen, evenals een complete reeks internetdiensten, zoals: webhosting en domeinnaamregistratie. Als een prominent lid van de Ocom Group helpt LeaseWeb zijn klanten al sinds 1997 hun bedrijf te vergroten met geavanceerde hostingoplossingen.

 5. 6

  Als je geen Adblock hebt, krijg je die advertentie in Sargasso te zien, alsof het een topic is (alleen kun je niet reageren, best flauw want ik wilde dat wel). Misschien wilde Eelco terugspammen?

 6. 8

  Die “advertorial” berichten worden niet tegengehouden door Adblock, dat was me al eerder opgevallen.

  Het stoort me ook minder dan veel van die andere meuk die je hier helaas ook aantreft: DoubleClick, Google Analytics, Facebook Connect, enzovoorts. Eigenlijk vind ik dat die rovers en vampieren niet bij Sargasso thuishoren.

  Een nette advertentie/advertorial die door de redactie zelf wordt geplaatst, waarvoor de plaatjes van het sargasso.nl domein worden geserveerd (dus zonder enge koekjes en scripts), en die gewoon een link bieden om op te klikken als je het interessant vindt, daar heb ik niets op tegen.

  Dat “Wordfeud” is natuurlijk wel gewoon infantiele shit.

 7. 9

  Moet trouwens zeggen dat ik een parlementair onderzoek toejuich al denk ik nog niet dat het veel resultaat zal hebben.

  Dit draadje verdient meer inhoudelijk comments dan het gezeur over die advertorial. Zoals trouwens elk draadje waar de kerk en het christendom aan de kaak wordt gesteld meer aandacht verdient dan het iha krijgt. Eigenlijk zijn Sargasso reaguurders gewoon mensen die achter de RK kerk, het christendom en die verkrachtingszaken staan. Wie zwijgt stemt toe. Ze zijn niet anders dan die meuk in de tweede kamer. Christelijk is goed, anders zit je dadelijk met die islam opgescheept. Dan maar een paar verkrachtingen extra. Zoiets… ?

  Zo weer genoeg gezeurd.
  Welterusten.

 8. 12

  Ehm wordt het gristendom en de kerk aan de kaak gesteld tijdens een PE dan? Een PE gaat toch over vergeten en tranen en dan gereinigd weer naar buiten? Oh wacht.. ah ja ;-) Nou, nog afgezien dat bijna iedereen dood is he. En iedereen heeft gefaald. Dus, politiek wil vaststellen niét gefaald te hebben? Immers geen onderdeel van iedereen? Laissez mais garçon.

 9. 13

  Een PE zet brengt de zaak wel in de spotlights. Ben het eens met HansR hierboven. Eigenlijk heeft ook het onderzoek van Deetman nauwelijks aandacht gekregen. Het is voorbij gekomen terwijl de bevindingen nogal schokkend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren