‘Mijn stem heb je’ geturfd.

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

‘Mijn stem heb je’ geturfd.

Blijkt dat mensen dat alleen zeggen over Geert en Rita. Hoe komt dat toch?

Met dank aan jvdheuvel voor de tip.

0

Reacties (6)

#1 jvdheuvel

Wat is hier aan de hand? Ik ben echt benieuwd.

#2 cerridwen

Het heeft niet te maken met de voorkeur voor het gebruik van voornamen bij rechts; achternamen leveren even weinig hits op. Of evenveel, in het geval van Wilders.

#3 Martijn

Het klopt wel met de feitelijke situatie dat de PVV echt Geert Wilders is en TON echt Rita Verdonk; er is een partij met leden. Blijkbaar zien potentiële stemmers het ook echt zo. Blijft wel de vraag wat de oorzaak is en wat het gevolg: hebben Verdonk en Wilders gelijk gehad dat een partij niet meer van deze tijd is (in ieder geval voor hun kiezers) of weten de stemmers dat het niet om partijen gaat, maar om ‘bewegingen’ die om een persoon gebouwd zijn?

#4 jvdheuvel

Nader onderzoek bij dagelijksestandaard:

Nog extra 5000 voor Geert erbij.

En dan weer slechts 7 voor Rita.

En de andere check ik niet eens.

Maar check dit, de onbetwiste winnaar.

48000!

En raar, slechts 7.

#5 Bismarck

Het moge duidelijk zijn: Als Geert bij de volgende verkiezingen niet minstens 148 zetels krijgt, is er op grote schaal gefraudeerd. Door Links natuurlijk.

#6 amido

Doet mij denken aan oproerkraaiers. Die worden gebruikt om een menigte in beweging te zetten in een bepaalde richting. Wilders is in de leer geweest bij de Mossad. En wordt waarschijnlijk ook door hun gefinancierd. Media en internet is the place toe be om anoniem het vak van oproerkraaier te kunnen uitoefenen. Het werkt prima. Geert, Wilders, PVV mijn stem heb je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*