1. 2

  In de VS is het wel zo. Daar is het recht op bezit zo absoluut dat mensen hun huizen staan te verkrotten met de meubels van de uitgezette mensen er nog in. Liever dat dan de mensen (tegen sterk gereduceerd tarief) terug te laten keren.

  Uiteindelijk verliest iedereen.

 2. 5

  Op iex staat dat de nederlandse huizen nog 50% gaan zakken, nog los van de crisis, puur bubbel. Das wel grappig als je dan een margin call krijgt op de bodem van de markt met je belegging. Hier hoeven we geen medelijden mee te hebben, dat hebben socialisten ook niet met anderssoortige beleggers.

  [img]http://www.huizenmarkt-zeepbel.nl/wp-content/uploads/2012/11/huizenprijzen-gecorrigeerd-inflatie.png[/img]

 3. 6

  “The joke is that half the people touring apartments that are on the market are actually just picking out which apartment they want to squat in,”

  People power!

 4. 16

  @Carlos ik spot niet

  Ik ben ervan doordrongen wat ons hier te wachten staat, daarom prep ik ook.

  Spanje nu is overigens een ander verhaal daar is de (europese) Banken/Overheids maffia wild om zich heen aan het slaan om de ponzi bij elkaar te houden, maar het is al jaren duidelijk dat we gewoon failliet moeten gaan ipv bank/overheids slaaf te worden. De markt zal zijn weg vinden.

 5. 18

  @carlos: de vriendin van Rob kan natuurlijk altijd nog achter een webcam gaan zitten — ik heb begrepen dat de een beetje aantrekkelijke dame probleemloos een paar honderd dollar met een uurtje friemelen kan ophalen. De betere webcamdames doen $50k op een maand (shows doen op meerdere sites tegelijkertijd en all that). En een gewillige studente uit europa, da’s natuurlijk een fantastisch label.

 6. 19

  VK:Hadden we in de vette jaren niet moeten sparen voor de magere?

  Schnabel: Moeilijk. Hier kun je niet tegenop sparen.

  Die kunnen alle moralisten in hun zak steken.

 7. 20

  @Carlos Is het ter wereld brengen van kalveren praktisch genoeg voor je?

  @14 Och, daar hebben we weer de archetypische zure ouwe knar. Meneertje Brusselman: ik heb geen flauw idee wat de toekomst exact voor mij zal brengen. Een ding staat al wel vast: mensen van mijn leeftijd gaan zware tijden tegemoet. Misschien is het straks allemaal wel pure ellende, maar laat mij me tot die tijd verheugen op de kans dat ook ik een keer een eigen woning kan kopen.

  @18 Als de nood aan de man komt….

 8. 21

  @L.Brusselman

  lol en jij lijdt liever verlies? proof will be in the pudding.
  Hoewel je ook op andere manieren “winst” kan behalen, bijvoorbeeld door je eigen verbruik te temperen en duurzamer te gaan leven, daar ben ik helemaal voor.

 9. 22

  @2: Volgens mij ligt Spanje nog altijd in de EU.

  @7: Shoot de messenger, zo kennen we em weer. Wanneer heb jij je uitgesproken tegen de Spaanse huizenbubble? Sargasso bestaat al een poosje, maar liep destijds wss ook achter de feiten aan.

  @20: Dierendokters hebben volgens mij ook niet al te makkelijk. Als je geld hebt heel leuk, maar don’t jinx it door er hier stoer over te doen.

 10. 23

  @gronk
  er is inderdaad nooit gespaard, alle begrotingen zijn negatief geweest sinds de oorlog, dat is nu nooit meer goed te maken,
  laat staan dat er echt bezuinigd kan worden hierbovenop.

  misschien dat het aardgas nog wat op gaat leveren we hebben voor 11000 jaar nl verbruik aan gas geloof ik

 11. 25

  @21 Heb gewoon een hekel aan lijkenpikkers
  @20 “Een archetypische ouwe zure knar”,hoeveel reflectie kun je in een zin kwijt?

 12. 26

  @22: Dan tel je zeker schaliegas mee? Want als we de bewezen reserves gebruiken, dan is met het huidige tempo waarop Nederland het gas uit de grond gaat, alles over 15 jaar op.

 13. 28

  Ik zeg oorlog is wat we nodig hebben, dan komt de economie weer op gang en wordt het kaf van het koren gescheiden.

  WO3, kom er maar in.

  P.S. ik ben toch fysiek afgekeurd voor dienst dus ik zal al jullie frisse soldaten komen uitzwaaien.

 14. 33

  Ik denk niet dat “we” oorlog nodig hebben, maar dat het waarschijnlijk is klopt wel, hopelijk blijven we er hier in onze elite bubbel (met de meest blije jeugd van de wereld) een beetje van verschoond.

 15. 36

  @22 “Als je geld hebt heel leuk, maar don’t jinx it door er hier stoer over te doen.”

  Ik heb even het moment gemist dat ik stoer deed over mijn centjes.

 16. 37

  @Joost, uiteraard, maar slechts de afgekeurden die afgekeurd zijn voor dienst, ik ben afgekeurd DOOR dienst, uitzonderingen blijf je houden he :D

 17. 40

  @39: Dat lijkt me heel erg sterk; Er zijn in Nederland 7,47 miljoen huishoudens en het gemiddelde verbruik van een huishouden is 1541 m³/jaar, dus dan zit je al op 11,5 miljard m³ en dat is dan nog exclusief kasbouw, kantoorverwarming, stroomproductie en industrie. Het zou me niet verbazen als je er een factor 1000 naast zit.

 18. 44

  Ik ken een meisje van 16 die graag psycholoog wil worden. Ze is slim en gedreven en ze zou er goed in zijn. Maar ze heeft door een problematische jeugd maar VMBO. En ze wil graag naar de HAVO maar dat moet ze zelf betalen want ze is nog maar 16. Ze zou zich toch maar opleiden om luierverschoner of verborgen werkeloze huisvrouwmoeder te worden.

  Wat moet ik tegen haar zeggen?

  @gronk ja ik zou ook achter een webcam zitten om mijn studie te betalen, maar ik heb toch liever dat er wat minder belastinggeld naar snelwegen en wat meer naar de studenten gaat. Bovendien wil ik niet dat t meisje van 16 dat ik ken, achter de webcam gaat zitten.

  Dat goedkopere energie, wat helpt dat nou helemaal, al die studenten hebben toch een opgedrongen OV-kaart lening dank zij onze roerganger Pim. Studenten zijn de afgelopen 20 jaar stelselmatig uitgekleed en daarmee wordt studeren elitair. Zodat iedereen die niet goed is opgeleid, op Wilders gaat stemmen. Dat is natuurlijk een nationale ramp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren