1. 2

  Youtube zeurt om de zoveel tijd wel eens of ik niet mijn accountnaam wil aanpassen in twee namen, ik ga ervan uit dat ze een voor- en achternaam suggereren, maar aangezien mijn accountnaam daar geen amalgaam van mijn voor- en achternaam is, is dat dus op zijn zachtst gezegd een wel erg zwakke poging tot identiteitsopklaring. Overigens accepteren ze het nog altijd als ik hun suggestie afwijs.

 2. 4

  Facebook wil ook graag dat je je echte naam gebruikt. Ik koos echter een andere voornaam daar. Een naam die ik sinds m’n emigratie gebruik. Sinds kort heb ik die voornaam ook officieel gemaakt. Dat kan hier. En zo voldoe ik inmiddels meer aan de wensen van Facebook. Saillant is dan wel, dat die nieuwe, extra voornaam niet door de Nederlandse staat geaccepteerd wordt.

 3. 8

  Stel eens dat het inderdaad tot het verleden komt te behoren, wie gaat dan de controle uitoefenen en hoe moet dat dan gebeuren?

  Tot nog toe is de hele discussie over online pseudoniemen een wassen neus.

 4. 9

  @3: Otto von? Ik zal je een geheimpje verklappen: Dit is een pseudoniem, mijn achternaam is niet von Bismarck. En weet je, ik doe er een tweede geheimpje bij: Op YT gebruik k nog een ander pseudoniem! Het wachten is op de internetpolitie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren