1. 5

  @4 nee kalief, jullie grote vriend assad heeft dit jaar al meer dan 500 palestijnen vermoord, maar dan blijven de selectief verontwaardigde huichelaars hier opeens stil en hebben zij het blijkbaar te druk met de andere kant op kijken

 2. 6

  @5

  Maar wanneer het over de moordpartijen door het Syrisch regime gaat, is er geen shabbiha Nederland die hier die misdaden komt goedpraten of propaganda voert voor het regime. En dan is er ook niemand die blijft jengelen dat kritiek op het regime gelijkstaat aan haat jegens Alawieten en dat er ook doden vallen buiten Syrië.

 3. 9

  @7: Als dat argument nu ook aan de mensen gegunt zou worden aan hen die zich druk maken om de mensen in Israel die binnen bereik van de Hamas-raketten wonen…

 4. 10

  @6, ik snap heel je argumentatie niet, moet dit het sargosaanse geschuimbek naar alleen israel verklaren of vind je het gewoon vervelend dat iemand je daar op wijst?

  @7 dat is ook niet mijn logica

 5. 11

  @10

  Je snapt het niet. Nog een keer dan.

  Likoed Nederland probeert telkens de discussie te kapen wanneer het over Israël gaat. Ik heb hier of elders op het Nederlandstalige internet nog nooit een pro-Asad organisatie gezien die op dezelfde fanatieke manier het regime in Damascus verdedigt.

  Wat ik ook nooit gezien heb: mensen die het conflict in Syrië bagatelliseren omdat in land A of B veel en veel meer doden vallen. Of mensen die kritiek op het Asad-regime gelijkstellen aan haat jegens de Alawitische minderheid. Dat doe jij wel met Israël. Elke fucking keer. Kritiek op Israël is jodenhaat. En kritiek op Israël is niet gerechtvaardigd zolang Netanjahoe minder baby’s doodt dan Asad.

 6. 12

  @7: inderdaad. Als het zo moet kan je natuurlijk de opmerking terugkaatsen en stellen dat de Palestijnen dus nog wel even kunnen doorgaan voordat ze er 6.000.000 hebben gedood. Dat zou onkies zijn, maar precies eenzelfde logica volgt Likoed Nederland. Wat een gotspe.

 7. 13

  Zijn er de afgelopen dagen genoeg Palestijnen én Israëli’s omgekomen om Netanyahu binnenkort een daverende verkiezingsoverwinning te bezorgen? Of is die vraag misschien te cynisch? In het geval van ‘erkende’ masamoordenaars als Assad of Saddam Hoessein zou vermoedelijk niemand veel bezwaar aantekenen tegen het stellen van die vraag.

  Een buitenlandse vijand verenigt – dat weten ze niet alleen in Teheran. En daarom komen een paar dode Israëli’s Netanyahu politiek niet slecht uit.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6178/Thomas-von-der-Dunk/article/detail/3353411/2012/11/25/Thomas-von-der-Dunk-Kan-Israel-vrede-wel-aan.dhtml

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren