Hoe de Grieken leven

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 weerbarst

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1239996

EU eurostat is medeplichtig, ena daarmee wij allen helaas, koop snel goud en zilver en begraaf het nu het nog kan.

#2 Henrik
#2.1 Bismarck - Reactie op #2

Ziedaar de werkelijke reden van het “boerkaverbod”. Zorgen dat gasmaskers dragen verboden is, zodat de makke Hollanders met traangas in bedwang zijn te houden als de crisis ook hier uitbreekt.

Past ook prima in het aannamebeleid van de politie, dat blijkbaar gericht is op agressieve en sadistische types, die niet malen om het hanteren van grof geweld, ongeacht of dat wel conform de wet is.

#3 Share

Hoe de grieken leven? Op te grote voet natuurlijk.

#4 jsk

Dus ze moeten uit de euro D.? Dat lijkt mij de enige manier waarop de Grieken op korte termijn weer voor zichzelf kunnen zorgen.

@#3: Je bent straatactivist deze week?

#5 larie

Zien er goed doorvoed uit btw, een evenbeeld van Evangelos (what’s in a name)

#6 larie

Wil het best wel wat feller stellen. Als je loopt te meuken hoe slecht je het hebt en je zit daar op de bank in je fraaie woonkamer en hebt meer dan lovehandles..trek ik mijn wenkbrouwen op en twijfel.

#6.1 Share - Reactie op #6

Deze Griek heeft o.a nog een bank en een platte tv en hij laat zijn kind studeren. Me dunkt dat daar nog valt te halen. Waar blijven die swat-teams die de spullen en achterstallige taks van deur tot deur komen ophalen? Zwaar bewapend, met een CNN ploeg achter zich aan. Let’s do this!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*