Het wordt tijd om eens niet meer naar banken te luisteren

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (9)

#1 Yevgeny Podorkin

Niet alleen naar banken…

Want crisis? Wat nou crisis? In file voor het tankstation? 1 procentje minder groei wat bankjes en landen op tuimelen en het hele Nederland is 1 grote inktzwarte grauwsluier. En worden alle moeizaam opgebouwde voorzieningen en rechten zo hup met het badwater weggegooid.

Oké. Willen we crisis krijg je crisis. Dan rechtvaardigt Crisis ook crisiswetten en noodplannen, want zo verder gaan is uitstel van executie ja toch. Het lef een andere koers te gaan varen: spoorwegen/ post/ nuts en de banken en de energieboeren (waar marktwerking als Parkinson & Alzheimer samenspannen). Een Deltaplan Nederland Volledig Duurzaam 2020, 200 mld uit de pensioenpot (ik kan er toch nauwelijks meer van profiteren gezien mijn levensstijl van een teveel aan drank vet eten en het staren in oneindige heerlijkheden…nietwaar de Soto?)

#1.1 frank - Reactie op #1

Teveel De Telegraaf lezen is ook niet bevorderlijk voor je leeftijdprognose :)

#1.2 Yevgeny Podorkin - Reactie op #1.1

Nooit gaan wijzen als het leed al is geleden, in de oorlog is iederéén fout geweest..

#1.3 frank - Reactie op #1.2

YP, had ik al eens gememoreerd dat ik je bij tijd en wijle briljant vind!

#1.4 Yevgeny Podorkin - Reactie op #1.3

Nee. Bij tijd en wijle ja maar voor de rest? Nou, dan zal ik mijn nabestaanden bij tijd en wijle erop wijzen dat ook maar gewoon pontificaal op m’n grafsteen te laten beitelen bij tijd en wijle. Bij tijd en wijle best briljant maar voor de overgrote rest een enorme paardelul bij tijd en wijle.

#1.5 larie - Reactie op #1.3

Herinnerd u zich deze nog/voice over..”Als uitgesproken perfectionistisch rationeel denkend mensch kan ik geen kant uit met dit soort fantasiegrafiekjes tjokvol gevoel en dromen…”

Is die prijs nog goed terecht gekomen YP ?

#2 Yevgeny Podorkin

Eigenlijk zou je daarvoor een soort moderne versie van (tijdelijke) dictator moeten aanstellen. Selecteren op/ zonder de onvermijdelijke nare trekjes uiteraard. A la Autobahn & Volkswagen de piramides van Gizeh de Niagara Babylon de tuinen van Versailles de de de…

#3 Yevgeny Podorkin

Stelen van de ouderen gehandicapten en Afrikaantjes en de moslims gebruiken om de dijken te verhogen is namelijk zoo jaren dertig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*