1. 1

  Niet alleen naar banken…

  Want crisis? Wat nou crisis? In file voor het tankstation? 1 procentje minder groei wat bankjes en landen op tuimelen en het hele Nederland is 1 grote inktzwarte grauwsluier. En worden alle moeizaam opgebouwde voorzieningen en rechten zo hup met het badwater weggegooid.

  Oké. Willen we crisis krijg je crisis. Dan rechtvaardigt Crisis ook crisiswetten en noodplannen, want zo verder gaan is uitstel van executie ja toch. Het lef een andere koers te gaan varen: spoorwegen/ post/ nuts en de banken en de energieboeren (waar marktwerking als Parkinson & Alzheimer samenspannen). Een Deltaplan Nederland Volledig Duurzaam 2020, 200 mld uit de pensioenpot (ik kan er toch nauwelijks meer van profiteren gezien mijn levensstijl van een teveel aan drank vet eten en het staren in oneindige heerlijkheden…nietwaar de Soto?)

 2. 2

  Eigenlijk zou je daarvoor een soort moderne versie van (tijdelijke) dictator moeten aanstellen. Selecteren op/ zonder de onvermijdelijke nare trekjes uiteraard. A la Autobahn & Volkswagen de piramides van Gizeh de Niagara Babylon de tuinen van Versailles de de de…

 3. 7

  Nee. Bij tijd en wijle ja maar voor de rest? Nou, dan zal ik mijn nabestaanden bij tijd en wijle erop wijzen dat ook maar gewoon pontificaal op m’n grafsteen te laten beitelen bij tijd en wijle. Bij tijd en wijle best briljant maar voor de overgrote rest een enorme paardelul bij tijd en wijle.

 4. 8

  Herinnerd u zich deze nog/voice over..”Als uitgesproken perfectionistisch rationeel denkend mensch kan ik geen kant uit met dit soort fantasiegrafiekjes tjokvol gevoel en dromen…”

  Is die prijs nog goed terecht gekomen YP ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren