1. 5

  De Mossad? Larie toch, fantaseer lekker verder.

  Ik wil ook wel speculeren, er is namelijk ook nog een scenario denkbaar waarbij boosaardige opzet geen rol speelt. Je hoort wel eens van mensen die direct na hun pensionering, of maar amper een week of maand later dood neervallen. Men heeft geen doel meer in het leven of zoiets. Schijnt vooral te gebeuren met heel plichtsgetrouwe mensen die amper ooit een dag ziek zijn geweest, mensen die zichzelf onmisbaar wanen. Misschien was dat wel waarom Mubarak geen afstand wilde doen van het presidentschap: hij was bang dat het hem ook zou gebeuren.

 2. 8

  Sorry Larie, nu je er de ondertiteling bijgeeft zie ik inderdaad dat jouw “alhoewel” in nr. 3 ook zo kan worden uitgelegd.

  Ik heb vaak moeite met jouw bijdragen omdat je zelden of nooit concreet of zelfs maar grammaticaal formuleert wat je eigenlijk ècht bedoelt. En ik ga dat dus ook niet elke keer uitpuzzelen. Als jij de moeite niet neemt om begrepen te worden, dan hoef ik je ook niet per se te begrijpen – lijkt me fair. Dus denk ik vaak als ik je hier tegenkom: “Oh, daar is Larie weer met zijn wartalige opmerkingen, dat hoef ik niet goed te lezen.” :-P

 3. 12

  Dat is jammer gewaardeerde Olav..taalvaardigheid is niet aan mij besteed dat ben ik mij bewust, als geschreven woord sla ik wel eens van a naar b naar Xi over jammer genoeg. De emotie hey;)

  ik bek wel scherp IRL..daar word ik ook soms voor betaald;)

  Peace:)

 4. 14

  Mossad, KGB, CIA, het wordt steeds spannender hier ;-)

  Carlos, wanneer je ingelogd bent bij Twitter en iets anders ziet dan wanneer dat niet zo is, dan zou ik dat logischerwijze eerst zoeken in e.o.a. cache.

 5. 16

  Larie, wat betekent “ik bek wel scherp IRL”?

  Bedoel je daarmee dat je je mondeling wel nauwkeurig weet uit te drukken? Zo ja, vind je het heel erg dat ik daar mijn twijfels over heb?

 6. 18

  Olav..toetsenbord die wat kreten slaakt is toch ietwat hol. Kijk naar je reactie @16..ik buig met je wind en je begint gelijk harder te blazen.

  Ik vind het wel erg pr..het toont me de leegte van wat we hier lopen te neuzelen. Tijd voor blog 3.0 of zoiets.

  Wat m opvalt is dat bijna niemand hier ooit iets terugneemt of sorry zegt b.v.

 7. 20

  Ik blaas niet, Larie, ik zeg alleen maar dat ik eraan twijfel dat je je mondeling wel nauwkeurig uitdrukt. Als ik cru had willen zijn dan had ik kunnen stellen dat ik er geen bal van geloof, maar daar koos ik niet voor.

  Eigenlijk wil ik je op deze manier alleen maar prikkelen om er eens wat moeite voor te doen. Als je ergens wat van vindt, expliciteer dat dan. Die leegte waar je het over hebt veroorzaak je namelijk ook zelf. Voor mezelf sprekend: je zegt soms iets dat me wel interessant lijkt, maar vanwege het wartaalgehalte ga ik er dan niet op in. We zouden maar verstrikt raken of langs elkaar heen praten. Dat schiet toch ook niet op.

  En dat Pr het niet erg vindt vind ik overigens prima. Zijn mening kan mij namelijk ook niet schelen :-P

  En nog steeds geen nieuws over Mubarak op Al Jazeera, dus hoe zit het nu echt…?

 8. 22

  Wat m opvalt is dat bijna niemand hier ooit iets terugneemt of sorry zegt b.v.

  Dat wordt wel gedacht, maar zelden uitgetypt. Maar inderdaad, ’t maakt de communicatie er niet makkelijker/prettiger op.

 9. 26

  Larie: Je blaast niet Olav, heb ik dat gesuggereerd?

  Het was zelfs meer dan een suggestie:

  #18: Kijk naar je reactie @16..ik buig met je wind en je begint gelijk harder te blazen.

  Met Charlie Chaplin maak je alles weer goed, hoor.

 10. 28

  Psies, hij was tweeentaggetig. Vermoedelijk zagen ingewijden het aankomen… hebben ze em deze revolutie ‘gegund’… em daarmee -op zeker- zijn sarcofaag ingetrapt.
  Hoe deze episode echt eindigde leest u binnenkort in [advertentie ruimte te koop].

 11. 30

  Mubarak was al langer ziek (wat precies, geen idee) en al vrij bejaard. Hij is regelmatig weg geweest de afgelopen jaren voor behandeling.

  Maar dan is desondanks wel heel snel dat hij overleden is. De berichten van de afgelopen dagen wijzen erop dat hij inderdaad psygisch is ingestort, en geen kracht meer had om zich te laten behandelen (bijvoorbeeld in Duitsland), ondanks dat zijn omgeving hierop aandrong.

  In een complot geloof ik niet, hij had ook wel eerder kunnen opstappen de afgelopen tijd, en eervoller, en dan de macht overdragen aan het leger. Die speech van donderdagavond was niet nodig, als hij bewust bezig was om zich terug te trekken.

  Overigens lees ik net op de guardian dat hij in een israelisch hotel zou zitten… onduidelijk dus nog.

 12. 31

  “The Al Arab news site claims that Hosni Mubarak is now holed up in a luxury hotel in the Israeli resort of Eilat.”

  En

  “The ousted president has also been reported to be in Sharm el Sheikh, in Germany, in Dubai, in a coma, in a state of severe depression and at death’s door.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren