Geslachte schapen rotten weg op balkon…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (33)

#1 BP

De link naar de foto’s bij AT5 loopt dood en de getoonde foto is een archief-foto. Waar is het bewijs? Webregio is van TMG.

#2 Anoniem

en dan?

is het een groot probleem voor iemand? signaleert het een trend? zegt het iets over iemand?

waarom moeten we dit lezen?

#3 Yevgeny Podorkin

Kan daar nou niet eens niemand even aankloppen dat al die smeerboel niet de gewoonte is hier? Ik laat b.v afgewerkte motorolie toch ook niet zomaar op straat lopen. Dat doe ik fatsoenlijk rechtstreeks in het riool. En dan 7 euro 50 voor een bakje grof vragen zeker (excl. 1 euro bezorgen en 0,50 voor een extra bakje knoflooksaus)…en er dan ook nog van die slappe kutsla bijdoen terwijl ik daar heel niet om gevraagd had. Ben toch geen konijn?

Het zijn net beesten.

#5 larie

@Anoniem..het zegt iets over at5.

#6 KJ

Toen ik mijn vorige (eerste) huis betrok, regende het een maand lang wol in mijn tuin. Nooit meer last van gehad in de jaren erna overigens, maar toch. Wel een beetje gelijk met je neus op de feiten gedrukt.

#7 Anoniem

@5 Ze hadden het snel genoeg gecorrigeerd blijkbaar?

#8 Jan

Met de huidige temperaturen rot het niet zo heel snel, hoor. Smerig is het natuurlijk wel.

#9 Pfft

Ik kan me geen mooiere tijd herinneren dan toen de grachten van Amsterdam nog echt stonken en het bloed van geslacht vee langs de goten stroomde.
Dat was de tijd van echte mannen en hygiënale anarchie.

#10 gbh

Hoax, als het echt waar was geweest had prittSStift al lang weer al fappend een haatzaaiend artikel over Marokkanen geschreven, die stijlloze nazi grijpt echt elke mogelijkheid aan

#11 Pfft

@10
Maar het is echt waar duzz… prittSStift izzz… dus niet die stijlloze nazi die u achter hem zoekt.

#12 GoedeMorgenDezeMorgen

Was dat een godwin op 10?

#13 Carlos

Als de brandweer nu niet zo moeilijk deed over BBQ-en op je balkon was dit probleem zo opgelost.

#14 Hans Landa

Tendentieuze kop. Klinkt alsof het om hele wijken met balkons gaat waar de schapen liggen te rotten, terwijl het om precies één balkon in de Baarsjes gaat.

Nieuwswaarde…?

#15 Stickmeister

Verse shoarma is toch het lekkerst.

#16 Bismarck

“Ik laat b.v afgewerkte motorolie toch ook niet zomaar op straat lopen. Dat doe ik fatsoenlijk rechtstreeks in het riool.”

Magnie he!

@topic: Waar blijven de PVV-Kamervragen?

#17 BP

De foto’s zijn verwijderd van de site van AT5.
“Geslachte schapen rotten weg”? Er ligt vlees. Onsmakelijk maar minder erg dan de kop doet vermoeden. Hier is een van de originele foto’s:

#18 Carlos

Tja dat vlees ligt daar gewoon te rijpen, adelen zoals ze dat in jagerskringen noemen. Niks mis mee, wordt het alleen nog maar smakelijker van. Moet je natuurlijk niet doen ergens in juli als het overdag 30 graden wordt, maar zo nu in de koude donkere dagen voor Kerst, who cares? Die PVV die daaronder woont trouwens met al z’n verfpotten daar zouden ze een keer de milieupolitie op af moeten sturen.

#19 Cracken

Hoe stereotype kan een foto zijn.
Klein balkonnetje in een flat, met schotel, en dood schaap.

#20 Martijn ter Haar

Het is ook best wel veel vlees zo een heel schaap. Ik heb vorig jaar al vrijwilliger voor Incubate gewerkt, daar was een performance art gebeuren met een varken. Na afloop werd het varken gebarbecued voor de bezoekers, daarna is van het restant worst gemaakt die bij de medewerkersbarbecue na afloop nog niet op was.

#21 Bookie

@18
Daar hangt een schaap binnen toch? Ik zie wat wolligs wit. Vast geen PVV-er.

#22 BP

Hier is een filmpje van de PvdD over ritueel slachten: http://www.youtube.com/watch?v=JmGEvZbs0gY&feature=player_embedded#!

#23 larie
#24 BP

@22 Marianne Thieme gisteren op Twitter: “Gruwelijke taferelen, moet zsm verbonden worden!”

#25 Anoniem

@22 Heeft niet zoveel met ritueel slachten te maken dat soort “schokkende beelden”, als je een dier gewoon in een keer de keel doorsnijdt is het binnen 1 seconden dood (geen bloedtoevoer naar de hersenen meer).

#26 Stickmeister

Koelkast zat gewoon vol. Dat kan toch?

Maar goed, de PVV staat vast te poppelen om nu brede inzet animalcops te bepleiten?

#27 su

@21: Is een witte verfvlek op de muur. Waarschijnlijk van het uitwassen van zijn kwasten.

#28 larie

@Anoniem..mis. Tijd is relatief, hangt samen met de bewegingssnelheid van een organisme. Probeer maar een een vlieg te vangen.

Doodgaan is een trip en langer duurt dan je genoemde ene secunde.
Madame Tussaud had, ooit, toestemming experimenten uit te voeren met hoofde na de guillotine. Ze sprak af dat met na onthoofding door haar een vraag gesteld kon worden, antwoord met oogleden. Wat bleek tot enkele minuten na onthoofding werd het juiste antwoord gegeven.

Zo ook met schapen.

#29 KJ

@Anoniem; Over het algemeen geldt voor ons grotete zoogdieren de grens van 15 seconden. D.w.z. als je in vacuum kamer geplaatst wordt, en je doet je mond open (en geloof me, je doet je mond dan open), dan heb je nog 15 seconden voordat je het bewustzijn verliest.

#30 Anoniem

@28 Dat lijkt me larie, heb je daar een wetenschappelijk onderzoek bij?

@29 Dat lijken me toch twee heel verschillende dingen die je daar vergelijkt.

#31 gronk

@KJ: volgens mij was dat meer ‘hoelang duurt het voordat je lichaam zoveel schade heeft opgelopen dat je een vacuum niet meer overleeft’. Enigszins bizarre maar boeiende materie overigens.

#32 Anoniem

@29 At NASA’s Manned Spacecraft Center (now renamed Johnson Space Center) we had a test subject accidentally exposed to a near vacuum (less than 1 psi) in an incident involving a leaking space suit in a vacuum chamber back in ’65. He remained conscious for about 14 seconds, which is about the time it takes for O2 deprived blood to go from the lungs to the brain.
Dat suggereert juist dat je meteen buiten bewustzijn raakt als er geen bloed meer / bloed zonder zuurstof je hersenen bereikt, en dat is binnen 1 seconde het geval als je iemands halsslagader doorsnijdt.

#33 Eliza

Ik heb jaren naast een poelier gewoond. Daar lagen rond deze tijd de herten, zwijnen en reeën een week buiten te ‘besterven’.
(zonder kop trouwens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*