Geen grap: W. komt met een boek met economisch advies

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 Gert-Jan

Wie? Oh G.W. Bush

#2 Prediker

Ontzettend handig. Het grote boek van hoe het niet moet. Je doet gewoon alles precies omgekeerd aan de aanbevelingen in dat boek, en dan komt het weer goed met Amerika.

#3 Bismarck

Je weet het niet, misschien heeft de man geleerd van zijn fouten?

#4 troebel

Waarschijnlijk is Karl Rove gaan spinnen dat W. een boek heeft gelezen, en door de media buzz wordt dat dit nieuwsfeit. De kop begreep ik eerst als zou het enige geblondeerde lid weer een boek geschreven hebben.

#5 Levi

Ik dacht even dat met W. Wilders werd bedoeld? Misschien wel een aardig idee om Wilders voortaan enkel nog aan te duiden met W. net zoals sommige mensen niet van ‘kanker’ spreken maar van K. Te verschrikkelijk om volledig uit te spreken: Wilders en kanker.

#5.1 Olav - Reactie op #5

W (spreek uit: Dubya) om de jongere Bush aan te duiden ligt inderdaad niet meer zo voor de hand. Hij is zo volledig van de radar verdwenen dat je zelfs niet meer spontaan aan hem denkt als je rottend afval ruikt. Heeft hij goed gedaan, maar waarom dan nu een boek?

#5.2 gronk - Reactie op #5

Da’s een manier waarop wanhopige posters proberen om aandacht (en reacties) te trekken. Het volgende stadium is dat in iedere titel een verwijzing naar seks of paris hilton komt te staan.

#6 Krekel

Dial W. for Worst post-war economic performance …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*