1. 4

  Ach wij zijn maar mensen. Het universum mist straks niets aan ons. Humans FTL. En wie weet – over 1 miljoen jaar maken de roaches websites en werken ratten bij de bank. Same fucking difference. Hún *sparkle of life* was de nucleaire flits waarmee wij verdwenen. Zo gaan die dingen jonguh. Boeie. :o)

 2. 8

  Elk nadeel hep se voordeel: hoeven ze de komende 24 uur niet te koelen. En alle rondzwevend stof spoelt zo ook automagisch weg.

 3. 9

  Als Spanje de komkommers nou via Japan naar Duitsland stuurt wordt niemand op korte termijn ziek.

  @7, het is toch net het plot van een goedkope rampenfilm. Aardbeving, tsunami, meltdown, typhoon. Aan het eind doet de held iets heel dappers en dan komt het allemaal weer goed.

 4. 13

  In de beschadigde kerncentrale Fukushima is het stralingsniveau gestegen naar een recordhoogte. In reactor I is in de lucht een straling van 4000 millisievert per uur gemeten[x]

 5. 19

  @gronk, dat laatste figuur uit je link, dat suggereert dat deze kettingreactie tot op heden niet gestopt is, de situatie in mei lijkt stabiel en zeker niet exponentieel dalend, niet best dus (stabiel != goed) (OT halfwaarde tijd van 8 dagen betekend dat er zonder nieuwe aanvoer na 8 dagen nog maar 50% van de oorspronkelijke hoeveelheid over is)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren