Fred ‘humaan asielbeleid’ Teeven does it again. Jonas wordt uitgezet, familie blijft hier.

De immigratiedienst IND gaat de Eritrese Jonas (22) uitzetten naar Italië. Zijn vader, broers en zus wonen in Nederland. Hoezo humaan asielbeleid?

Open artikel

Reacties (6)

#1 Henk van S tot S

Fred van de PVV VVD en Wilders + aanhang, hebben weer iets om trots op te zijn ;-)

#2 Thallman

“Humaan” is een eufemisme voor “meer” geworden. Meer asielzoekers is humaner, luxere opvang is humaner, een gebrek aan uitzettingsbeleid is humaner. Een humaan Nederland is een groot vijfsterren resort waar Nederlanders de rekening van de asielzoekers betalen.

#3 McLovin

@2: Ja, mooi eh!

#4 Prediker

@2 Kroegpraat.

Vooralsnog is het zo dat Nederland asielzoekers belet om zelf werk te zoeken en uitgeprocedeerde asielzoekers opjaagt en actief belet dat ze zelf in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien; ze moeten namelijk zo wanhopig worden, is de gedachte, dat ze actief mee gaan werken aan hun uitzetting.

Voor het overige @0: de titel van dit stukje doet vermoeden dat die vreselijke Teeven een kind terugstuurt naar Italië, maar het gaat om een volwassen man van 22 jaar. Dat hij naar Italië wordt gestuurd heeft bovendien niets met het beleid van Teeven te maken, maar met afspraken die in Europees verband zijn gedaan.

Wil je dat dit anders geregeld wordt, dan moet je dus niet bij Teeven zijn, maar bij alle Europese ministers, die nu eenmaal hebben afgesproken dat een asielzoeker wordt opgevangen waar hij het eerst wordt geregistreerd.

#5 Henk van S tot S

@4:

Voor het overige @0: de titel van dit stukje doet vermoeden dat die vreselijke Teeven een kind terugstuurt naar Italië,……….enz.

Men moet toch wel erg oppervlakkig lezen, wil men geen leeftijden zien staat vlak onder de kop en om de foto in de link zodanig te interpreteren ;-)

Bovendien is het gewoon een minne streek om een familie op te splitsen.
En dan tel ik even niet mee dat ze waarschijnlijk niet voor de lol uit Eritrea zijn weggegaan en onderlinge steun iets is wat ze best kunnen gebruiken.

#6 Eva Schram

@4: Wat #5 zegt, plus: dat de IND hem in eerste instantie afwees omdat hij meerderjarig was geworden tijdens zijn vlucht, waarbij hij gevangen heeft gezeten en is gemarteld. En Teeven kan een uitzondering maken op wat in Europees verband is afgesproken als hij ruimte wil maken voor die befaamde ‘menselijke maat’ van hem, maar dat doet hij niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*