Fractieleider 50Plus niet blij met gemanipuleer om Henk Krol op zijn zetel te krijgen. Met wederom een hoofdrol voor Jan Nagel.
Fractieleider 50Plus niet blij met gemanipuleer om Henk Krol op zijn zetel te krijgen. Met wederom een hoofdrol voor Jan Nagel.
Reacties (8)
Met iemand als Jan Nagel in de gelederen is dit toch totaal geen verrassing? Die man is niet voor niets bij een hele rits partijen (al dan niet vrijwillig) opgestapt. Bij de man draait het enkel om pure eigen belang, en zo gauw dat bij een partij niet meer lukt, stapt hij op, en begint ene nieuwe. Dit soort vuil spel is gericht om zijn eigen belang zo lang mogelijk te rekken. Totdat ook 50plus leegloopt als een kapotte ballon en Nagel verdergaat.
Babyboomers gotta babyboom.
Ik ben stiekem wel benieuwd naar de motivering van de min aan #1. Volgens mij beschrijft Raaskal namelijk vrij accuraat Nagel’s politieke carrière tot dusver (loop het maar eens na: PvdA, LN, PRDV, 50+, …).
Overigens is @2 Jan Nagel geen babyboomer.
Goede radio vanochtend op Radio 1, een half uur geleden: Nagel en Klein die elkaar de tent uitvechten. Klein betichtte Nagel van Oekraïense bestuurstechnieken en Nagel speelde de vermoorde onschuld :D
@3: klopt, de oorlog/vlak-voor-de-oorlog-generatie is nog een slagje erger dan babyboomers. Sterker nog, die hebben alle kenmerken die ‘in de volksmond’ aan babyboomers worden toegekend.
@5: Het aan een hele generatie toekennen van bepaalde karaktereigenschappen of ‘kenmerken’ (anders dan leeftijd) getuigd in mijn ogen niet echt van inzicht. Ik denk dat opportunisten voorkomen in elke generatie.
Nagel aan de doodkist, treffende uitdrukking.
Natuurlijk mogen we dit pas na de verkiezing weten.
Hoe nieuwe partijen toch altijd weer de oude overtreffen!
@6: Het lijkt mij niet zo verbazingwekkend dat mensen die in hun leven een ingrijpende gebeurtenis meemaken daar de rest van hun leven mee dealen, zeker als zo’n gebeurtenis een aantal jaren z’n beslag neemt. Het lijkt mij ook niet zo verbazingwekkend dat wanneer een land bezet wordt of een gebeurtenis als de economische depressie uit de jaren 30 ondergaat, dat ook z’n weerslag heeft op de inwoners van dat land, en dat sommige leeftijden daar op een andere manier last van ondervinden dan anderen. Dat dat tot uiting komt in mentaliteitsverschillen lijkt me evident.
Het lijkt me ook evident dat studenten die de crisis van nu meemaken (jobhobben van tijdelijk baantje naar het andere tijdelijke contract) op een andere manier in het leven staan dan mensen die opgroeiden in de jaren 60, toen de sky the limit was.
Je kunt daarin doorslaan en generaties X, Y, Z etc. gaan onderscheiden waarbij de verschillen marginaal zijn. Maar ontkennen dat d’r generatieverschillen zijn is overmatige politieke correctheid.