[Foto’s] De woning van een Marokkaanse terreurverdachte in A’dam…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 Henrik

laten we de buren van alle verdachten in nl interviewen.

/tendens

#2 Ernest

Wat een suffe fotoserie zeg. Een paar dezelfde weinigzeggende foto’s op een rij, de tekst met typefouten, en dan ook nog die eeuwige “wasgoed op het balkon”. Het ziet er eigenlijk vrij netjes uit daar, en maar 1 balkon heeft wasgoed. Waar moet je de was anders drogen?
Wat schotels betreft zijn die bewoners slim want ze betrekken hun televisiesignaal niet van het inhalige monopolistische UPC.

#3 Wabri

Ik zag deze foto vandaag in verschillende kranten staan en vroeg me af of het normaal is dat de pers/buren de woning van een (van wat dan ook) verdacht persoon zomaar kunnen betreden. Ben je nu niet meer onschuldig tot het tegendeel bewezen… en geldt dit daarom als huisvredebreuk?

#4 Sil

@3
bijschrift “Onderbuurman Richard van Eeden bij de door de politie ingetrapte deur naar de bergingen op vierhoog. Foto ANP”

Die buurman heeft daar waarschijnlijk de sleutel van. Geen huisvredebreuk dus, enkel een rondleiding door een persgeile onderbuurman.

#5 S’z

Bedenkelijk non-nieuws.

#6 Leven

Wat doet die man van GroenLinks daar?

#7 KJ

Niet om te trollen, maar deze foto’s (zonder die, die alleen maar een deur laten zien, allicht) zijn in zekere zin mooier dan die van Joost van den Broek in zijn nieuwe boek; die doet alleen maar Grote Drama’s en Interessante Vrienden, eerst in Amsterdam Centrum en daarna in Verre Vreemde Buitenlanden. Dit zit je op de huid. Ik vind het mooi.

#8 Bismarck

@4: Ik betwijfel of de buurman die sleutel had. Uit je citaat valt in ieder geval af te leiden dat hij ook zonder sleutel binnen kon komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*