1. 2

  Ik heb ooit met een taxichauffeur type Leen Kraandrijver (met Deelder- knauw) wel eens een hele discussie gevoerd, althans, trachten te voeren, over allerlei “afwijkingen” in het dierenrijk. Het woord variaties begreep ie namelijk wou het niet ingewikkelder maken dan het al was. Had ik dat al eens verteld dat verhaal? Nee? U wilt het niet horen? Ooo, u wil alleen wetenschappelijk politiek verantwoord inhoudelijk. Aha…U wenst dus dom te blijven.

 2. 3

  We hadden die avond gespeeld in de Kalebas in Slikkerveer. Wij hadden geen oog voor de Heer. Want wij zaten ook almaar achter de wijven aan.

  Nee, maar, want, we reden toevallig net langs het CS, althans, de achterkant van het CS (IYKWIM). Daar liep net een opgedirkte boom van een wijf voorbij: bontjasje rokje netkousen en overduidelijk snorretje. Dus Leen raampje omlaag: Heee Joop ouwe pik hoe hangtie? “Wawhawha *gorgelgorgel* hout je grafmuil”.. (of zo: want verstond de andere helft niet)

  Tot zover wat inleidende schermutselingen.

 3. 4

  Afijn, dus ik begin een werkelijk oe-ver-loos betoog waarbij ik speciaal voor u trouwe saragassolezers alle specifiéke seksuele deviaties heb weggelaten (voor als b.v. larie’s kinderen stiekem meekijken). Ondertussen de meter in de gaten houdend uiteraard de vuile oplichter. Maar dat er soorten zijn die van geslacht kunnen veranderen, zichzelf kunnen bevruchten, aapjes die eigen familieleden letterlijk halfdood palen (ook waar de kinderen gewoon bij zijn) en er allerlei varianten op bestaande thema’s bestaan zoals de grolar bear en dergelijke blablabla en lekker laten gaan en niet mee bemoeien en voor ieder wat wils en blablablabla…het was moneer tegen de dovemansoren.

  “Voor wat mijzelf aangaat is de netuur één-grote-kankerzooi ech wel.”

  En daar hebben we het dan maar mee te doen.

 4. 8

  Ik wil best @5 ondersteunen maar denk tegelijkertijd dat de achtergrond best wel serieuzer zou kunnen zijn. Medicijntesten dan wel dumps die overmatige hormonale invloed hebben. Zijn er in Botswana nog meer afwijkingen bij andere beesten / mensen te vinden is dan de vraag.

 5. 11

  Dat was ook mijn eerste ingeving @8 HansR (landbouwgif o.i.d.) en toen moest ik ineens denken aan de eindconclusie van die chauffeur na mijn betoog in die taxi. En twas “ook onze netuur” in #4, zoiets…nog steeds niet duidelijk wat ie nou exact bedoelde want e.e.a. de reden voor het debacle op de achterbank was die vent met lippenstift

  Onze natuur (in de zin van gedrag, aard)
  Onze natuur (letterlijk)

  Wacht..ik weet opeens wat ie exact zei: “”Als het mezelf persoonlijk zelf aangaat is ook onze netuur één-grote-kankerzooi ech wel.”

  Wel gek eigenlijk dat je dat jaaren later nog bezig kan houden.

 6. 12

  Ik wil me toch nog even verschonen mocht u door enige (spraak)verwarring mijnerzijds, maar dat is geheel uwerzijds, van uw apropos zijn gebracht en met het risico dat mijn naam door het slijk wordt gehaald: er zat dus GEEN vent met lippenstift naast me op de achterbank van die taxi he dat dat hopelijk wel duidelijk was daarnaast HAAT ik manwijven heb OOK niks geen snorretje en biedt AL mijn chemisch afval netjes af bij het zwaar gesubsidieerde milieupark spoel NOOIT medicijnen zomaar door de wc en dergelijke dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren