Ex-minister Vogelaar: “Ik had hem (= GS-verslaggever Rutger Castricum) met mijn handtasje moeten slaan…”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (15)

#1 Carlos

Ien Dales had Rutger opgevroten.

#2 Rene

Fantastisch — viaviavia nieuws. Ik heb de opmerking zelf niet gehoord maar zullen we ‘r eens wat geld opzetten dat ie gemaakt werd als minimaal een soort van relativerende zelf-spot? Waarna door slechts wat tendentieus en ongefundeerd koppenwerk ook El El in de mouse-over plat gaat voor de massahype?

#3 HansR

@rene
Waarschijnlijk heb je gelijk.
En Carlos ook.
En Ella ook trouwens.

Iedereen gelijk, behalve Rutger.

Die mogen ze van mij aan z’n ballen ophangen.
Maar dat zal wel weer als anti-GS worden gezien en die discussie hebben we net weer gehad. Mag weer over een maandje of zo.

#4 piet

als minister mag je best wel rekening houden met de veranderende media, persoonlijk vond ik Vogelaar prima functioneren voor zover ik dat kon beoordelen, maar haar reactie op Rutger vond ik een stuiptrekking van de regenteske houding waar meer gevestigde politici denken weg mee te komen.
the times they are changing, and so they keep on..

#5 Bullie

Rutger Castricum is VPRO’er dan de huidige VPRO.
Overal schijt aan, heel goed. Die jongen gaat het nog ver schoppen. Zit een beetje in een rare hoek, maar ik voorzie in 2009 een overstap naar de DWDD, nadat Matthijs van Nieuwkerk tekent voor zijn late night personalityshow bij familiezender RTL4.
Ander opmerkelijk medianieuws in 2009:
Prem Radhakishun wordt de GBJ van GSTV, André van Duin, Gordon en Marc Marie Huijbregts worden sidekick bij Knevel en Van den Brink en Pauw en Witteman gaan uit elkaar.

#6 Carlos

Beste Bullie, Rutger heeft geen inhoud, geen benul, geen verstand.
Overal schijt aan is slechts een houding van deze lieve jongen die hij moet aannemen van zijn meedogenloze werkgever. Let maar eens op het gezicht van Rutger als ie weer iets stouts of onbeschofts zegt tegen zijn geinterviewde: breed lachend smeekt hij zijn gesprekspartner bijna het spelletje mee te spelen. Hij vindt het zelf heel vervelend. Onnatuurlijk gedrag tot in zijn nerven, ik voorspel dat het hem nog gaat opbreken, iets met z’n gezondheid, god verhoede. Maar het kan ook anders lopen, dan wordt Rutger Ivo Niehe 2.0 deze rol zal hem als gegoten zitten. Mooie kleren aan, dandy accessoires en dan op bezoek bij de rijken der aarde. Slijmen en lachen, feel good tv en ja het 2.0 zit hem in dat de jeugdige Rutger na afloop brutaal aan Madonna vraagt “mag ik even in je zwembad zwemmen / in je waterbed liggen?” (dat zou Ivo Niehe namelijk nooit doen).

#7 Bullie

Is dit de kif, Carlos?

#8 Carlos

kif? hoezo dat nou weer? ik een en al positief en objectief,
zet die oogkleppen eens af Bullie.

#9 Carlos

dit soort discussies zijn zo vermoeiend, dicht getikte types…

#10 larie

Kweetutniet @Carlos.. In “het gat van nederland” waar ik van genoot toen reeds ooit zouden de makers, na Madonna geintervieuwd hebben vanuit het gezichtspunt van een huisdier (camera op de enkels tijdens het gesprek) zonder te vragen het bad ingesprongen zijn.

In den beginne van de VPRO werden dingen gedaan (man mastuurbeert met vis om zijn piemel, komt en daarna een shot van iemand die met zijn kont uit het raam op voorbijgangers poept) die me wel ietwat aan Rutger doen denken.

Bijde schoppen maar de drijfveer was/is verschillend, das zeker. VPRO schopte en Rutger schopt, maar zichzelf.

Kweet het ook niet (nog niet). Je opmerking #6, schopt ook maar dan kont.

#11 peter

Als Sargasso in 2009 voornemens is niet zo over Geenstijl te mekkeren, dan word ik lid, van Sargasso dat is. Het is zo langzamerhand nogal vervelend aan het worden en zonde van de energie.

#12 Carlos

Peter, in 2009 binden de Sargasso bloggers allemaal vis een vis aan hun piemel en zullen in Nova peakoil nog voor 1 keer uitleggen (onee, dat hebben we al eens gedaan, alleen de vis was niet in beeld)

#13 larie

vis-à-vis bedoel je toch zeker? Straight up theirs….wham!

/melig /gluhwein

#14 Rene

/me highlight #6

#15 W. Elstijl

Rutger zelf gepowned op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=FMT2iOct4Wk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*