1. 3

  Zoals Christian aangeeft. Dat is nu al jaren de strategie, ook wat betreft veel andere maatregelen binnen de eurozone: er openlijk over praten en een maatregel op democratische manier tot stand laten komen lukt niet. Durven de politici niet aan. Waarschijnlijk terecht, omdat veel van die plannen door de bevolking weggestemd zouden worden. Dan maar wachten tot er een crisismoment is, een weekend paniekoverleg tussen de machthebbers en op maandag een “noodpakket” presenteren waar niets meer aan veranderd kan worden.

 2. 4

  @3: Ik zal proberen te onthouden wat je beschrijft als een van de argumenten tegen democratie, ofwel voorbeeld van geval waar democratie niet werkt…

 3. 5

  Als je het wist maar er toch niks aan had kunnen doen, waarom er dan over opscheppen @2? Of is dit zuiver voor propaganda doeleinden gericht aan de ‘intellectuelen’ op internet?

 4. 6

  @5 ik heb het drie keer gelezen, maar ik snap niet wat je bedoelt

  Binnen de EU hebben landen veel autonomie, wat mensen ook over de macht van Brussel beweren. Dus zolang Cyprus de EU niet nodig had, kon het doen wat het wil, ondanks alle bedenkingen uit Brussel. De Cyprioten zijn daar al sinds hun toetreding impopulair. Dus nu Cyprus de EU wel nodig heeft, krijgen ze al hun gemarchandeerd van de afgelopen jaren voor de kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren