1. 1

  Goed zo,een goed begin..over afspraken gesproken.
  Nederland wel de lusten,niet de lasten;die keiharde sancties eist voor anderen, moet dan ook incasseren.
  Hedwigploder ook weer zo banale oplichting die miljarden kost. keihard aanpakken,ons holland; Die arrogante zelfgenoegzame superieure houding afleren,en met beiden beentjes op de grond zetten.
  Ook inzake mesnenrechtenschendingen van ons. En onze tegrnede sabotage,inzake europa; waardoor OOk griekenland; (lees de banken) op een peperdure rampen casino kon uitlopen.dankzij ons en finland.

  En holland als enige samen met de vs; de oorlogsmisdaden van iserael weigert te veroordelen voor wat ze zijn. Holland als enige, het verdrag voor gehandicapten niet tekent ( toegang tot allen publikel;ijke ruimte en diensten..etc..
  De issolationische politiek van narcistisch holland en hoe we volkomen terecht uitgekotst worden; door de landen om ons heen ,en ver daarbuiten.
  Ik eis kerharde sancties en ingrijpen, van imf europese hof navo vn, en alles waarin we ons verenigd hebben…koekje eigen deeg..

  De eerste zullen de laatste zijn; en nu is het de beurt aan andere; het rijkste welvaarendse verwendste uitbuitings ventje van de school te zijn…

  Wij waardeerden dat niet eens../.wilde meer ,meer meer,en nog meer,
  ten koste van anderen;en maar zieken zeiken traineren saboteren en klagen;het onderste uit de kan;en zelfs onze buren schoferen en afspraken breken. keihard afstraffen dit K…()…T land.Een toontje lager laten zingen…is louterend.

 2. 5

  Dat was te verwachten en al lang voorspeld. Deze regering gaat ons als belastingbetaler nog met enorme rekeningen opzadelen vanwege overhaast genomen en niet goed doordachte maatregelen. En dat alleen maar om aan de slecht geïnformeerde vox populis toe te geven…

  Wedden trouwens, dat de schuld voor die rekeningen weer bij links gelegd zal worden? Net als de kosten van de immigratie, bijvoorbeeld…

 3. 6

  @salvatore: De behouden van Hedwiigepolder heeft niks met arrogantie, zelfgenoegzaamheid of superieure houding te maken. Het pertinent onder water willen zetten van zo’n doorleefd stukje cultuurlandschap dat is arrogantie, zelfgenoegzaamheid en een superieure houding.

 4. 7

  En als we de grondwet kunnen veranderen en de rechten van de mens negeren, dan kunnen we toch zeker wel verdragen opzeggen en overeenkomsten niet nakomen?

  Betrouwbaarheid is een achterhaald ideaal.

 5. 8

  Hoho, wacht! Ik heb vanavond zelf een PVV’er horen zeggen dat verdragen niet zomaar unilateraal verbroken of opgezegd kunnen worden. Toegegeven, het ging om drugsverdragen, maar het principe is hetzelfde. Toch..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren