Eigenaar Revenge porn-website hangt lange gevangenisstraf boven het hoofd

They do not dick around in California:

A San Diego man has been convicted of running a “revenge porn” website where people posted nude pictures of their ex-lovers, who then had to pay the man to take down the images.

Kevin Bollaert, 28, was found guilty Monday of 27 counts, including identity theft and extortion, and faces up to 20 years in prison.

Open waanlink

 1. 2

  Waar gaat de discussie over? De mogelijke straf van twintig jaar? Dat zou teveel zijn inderdaad. Maar zal, indien opgelegd, waarschijnlijk niet uitgezeten worden.

  ’t Is natuurlijk wel een ontzettend lage, nare streek die meneer heeft uitgehaald. Ik weet ook niet wat je daarvoor moet geven.

 2. 5

  @2 Olav. Voor mij heeft een revenge porn site heel veel weg van verkrachting. Het gaat niet over dat je (meestal) een vrouw haar sexuele integriteit om zeep helpt maar om de machtsverhoudingen die dat mogelijk maken. Een sexueel delict is in mijn ogen meestal een geweldsdelict.

  De site beheerder verergerde zijn misdaad met de afpersingspraktijken. Weer een machtsmiddel. Dat is de meest cynische misogyne houding die ik me kan voorstellen. Het maakt mensenlevens kapot. Ik vind 20 jaar veel te licht voor dit soort vergrijpen.

  (wou nog wat mompelen over de minimumstraf van 25 jaar als je drie keer een jointje rookt, maar laat maar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren