1. 1

  Belachelijk dat de rest van de tweede kamer meewerkt aan het chanteren van de Egyptische regering tot het toelaten van een kamerlid van een partij die zich continue racistisch uitlaat ten opzichte van de meerderheid van de Egyptische bevolking. Wat is het punt dat de kamer hier probeert te maken? Racisme moet met open armen ontvangen worden?

 2. 2

  Het is inderdaad schandelijk dat Nederlandse volksvertegenwoordigers zo pal voor hun fascistische collega’s gaan staan. De PVV is de risée van de Nederlandse democratie, het spreekwoordelijke plee-figuur waar Bolkestein al van sprak. Laat dat ex-knokploeg tuig lekker thuis en ga met de rest van de Kamercommissie naar Egypte.

 3. 3

  Zou Nederland een Egyptisch politicus binnenlaten die het jodendom gelijkstelt aan fascisme, vindt dat de strijd tegen het jodendom het kernpunt van het Egyptisch buitenlands beleid moet zijn en vindt dat er geen kerk bij moet komen in Egypte ?

 4. 4

  Dan gaan ze toch lekker niet naar Egypte.. boeiend. Soms lijkt het wel alsof ze uit verveling bepaalde punten lekker belangrijk gaan maken. Als het werkbezoek zo enorm belangrijk is stuur je gewoon een delegatie uit de commisie, zonder Roon. Problem solved -> NEXT

 5. 6

  Rosenthal
  Minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken betreurt het dat Egypte weigert een visum te geven aan PVV-Tweede Kamerlid Raymond de Roon. De bewindsman heeft die teleurstelling ook geuit tegen zijn Egyptische ambtsgenoot Mohammed Kamel Amr.
  Zie hier de voortschrijdende marginalisatie van Nederland in de internationale politiek
  Het maakt ze hoegenaamd geen bal uit wat Rosenthal zegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren