1. 1

  Ik zie een hoop onschuldigen die per ongelukt geraakt worden.
  Hoe kan je zo op die knop drukken dat alleen die ene winkeldief besprenkeld word?

  Eén ding weet ik wel, die winkelier die mij met die troep besproeit kan een flinke tirade verwachten, die hem nog lang zal heugen, gevolgd door een schadeclaim voor de kleding enzo.

 2. 2

  @1: DNA wordt afgebroken in de open lucht, dus die schade is niet lang aantoonbaar (in ieder geval niet lang genoeg om je schadeclaim te behandelen). Je zou alleen een schadeclaim kunnen indienen als de politie op je begint te kloppen, maar zelfs an nog aan het adres van de politie, omdat die horen te weten dat je bezoek aan een winkel met douche je niet verdacht genoeg maakt om geweld op je toe te passen.

  Als ik trouwens een overvaller was,zou ik de winkeleigenaar door de deur naar buiten jagen en vervolgens langs de achterdeur wegglippen of de douche slopen. Eer de politie het misverstand door heeft, ben ik het land al uit (en de winkeleigenaar een ervaring politiecelnacht rijker).

 3. 4

  Jaja, nou dit is dus niks nieuw he. Ik doe al jaren een DNA douche met vrouwen. Inderdaad, hoofd naar achter en de volle lading cum er over. Jaja, Jacobien, weet je nog, nadat ik je huig had doorgesmeerd.

 4. 6

  Jaja, het word afgebroken, maar je bent wel herkenbaar. En het er is unieke code voor verschillende winkels.

  Als ik winkeldief was, zou ik grote moeite doen om samen met anderen “onder de douche” te gaan, zodat ik niet de enige ben die besproeid word.

  Maar goed, dat is niet mijn punt. Ik ben geen winkeldief. Ik zal mij dus ook niet laten welgevallen dat één of andere middenstander mij daarvan beschuldigd.

  En schade: “Het spul blijft minstens vier tot zes dagen op zijn huid of kleding zitten, vertelt Reichert.” De winkelier zal er toch voor moeten zorgen dat het DIRECT van mij af gaat, lukt dat niet heb ik schade.

 5. 7

  Het is erg links-intellectueel om twijfel te uiten over elke vorm van beveiliging.

  Sytz, goed zo.

  ” lukt dat niet heb ik schade”

  wauw.

 6. 8

  Tja, Plofkip, ik kan er niets aan doen, ik word kwaad als men mij van diefstal beschuldigd. Raar toch?
  En als men mij beschuldigd door DNA op mij te gaan spuiten, in plaats van mij aan te spreken, word ik nog bozer.
  En betreft die schade, zou jij het leuk vinden als je hoofd blauw word, elke keer als je langs een aquariumwinkel loopt, gedurende 6 dagen?

  En het is vast links als je vind dat de goeden niet onder de slechten zouden moeten lijden.

  Trouwens wel leuk dat je me intellectueel vindt, meestal vinden ze me een boer :P

  Bovendien:

  Het is erg rechts-populistisch om maatregelen door te voeren zonder onderzoek, overleg of consideratie voor eventuele onschuldigen.

 7. 11

  Wat een dom gepraat over schade en die winkelier moet dat bij mij niet flikken.
  Laten we wel wezen; hoe groot is de kans dat je door zo’n douche geraakt wordt?
  Misschien dat het ooit ergens eens een keer per ongeluk zou kunnen gebeuren. In zo’n geval kun je best met de winkelier tot een oplossing komen. Die andere mogelijkheid is als je tegelijk met een overvaller de deur uit loopt .!?.!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren