Duivesteijn positief over toezegging Blok

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (13)

#1 Kalief

Duivestein ’telt zijn zegeningen’. Die is dan snel uitgeteld want dat zijn er nul.

#2 Kalief

Overigens geldt de verhuurdersheffing pas vanaf 10 woningen, wat voor een sneaky woningbouwcorporatie de mogelijkheid schept per portiek (ca. 8 woningen) een apart portiekverhuurbedrijf op te richten, daar het bezit in onder te brengen en de daarna lege corporatie ‘slechts’ de administratie te laten doen. Aangezien sinds begin dit jaar de inschrijving van een nieuw bedrijf wordt betaald door Economische Zaken krijgt de regering haar eigen regeling als een boemerang terug. De KvK moet dan wel opeens even heel hard doorwerken :)

#3 Bolke

Vergeet zonnepanelen en windmolens, we sluiten wel generatoren aan op de PVDA bewindslieden, die draaien namelijk continue en supersnel.

Mooi gratis groene stroom.

#4 hansje ter horst

Adri toch, hoe naief kan iemand zijn?
Een vage toezegging van een VVD-minister….en ghy gheleuft dá??

#5 McLovin

zucht, veel poeha weer om uiteindelijk niks….

#6 henkvdam

De interessant vraag, die hier niet wordt gesteld, is ‘hoe is het mogelijk dat Nederlandse politici doorgaan met ons land naar de Filistijnen te helpen ?’.
Klijnsma met Blok leidt, verwacht ik, tot kartonnen dozen ‘woningen’, in navolging van het lichtend voorbeeld van de EU, de VS.

#7 hansje ter horst

@6: Antwoord:
Omdat het KAN.
En omdat niemand ze tegenhoudt, ook Duivestein niet…..

#8 willem visser

Met dit soort sociaal-democraten heb je geen neoliberalen meer nodig!

#9 Micowoco

@7: dat, en een bovengemiddelde portie kwaadaardigheid.

#10 Spam

Ik vind het een beetje flauw om nu Duivestijn de schuld in de schoenen te schuiven. Er ligt een voorstel van de regering en twee kamers staan er in meerderheid achter. Duivestijn heeft tenminste nog iets gedaan om die plannen te verbeteren.

#11 willem visser

@10: Duivesteijn heeft uiteindelijk niets gedaan. Een beetje gerommel. De plannen zijn niet verbeterd; er zijn hooguit wat vage toezeggingen van Stef Blok en dat is dat.
Waar Duivesteijn niets aan heeft kunnen doen is de opgeklopte media-aandacht en de verwachtingen die dat heeft gewekt. Verder had hij gewoon z’n poot stijf kunnen houden.

#12 Kalief

#11 Waar Duivesteijn niets aan heeft kunnen doen is de opgeklopte media-aandacht

De hype was idioot. Duivesteijn was woordvoerder van zijn fractie op dit onderwerp. De meerderheid van zijn fractie stond achter zijn besluit anders hadden ze het woordvoerderschap wel aan een ander gegeven. Dat betekent dat van de 14 PvdA’ers er minstens 8 van doorslaggevend belang waren en niet slechts die ene Duivesteijn.

#13 Andy Cap

Hoe dan ook, de huurders mogen nu de HRA van de hebbers gaan betalen, mede dankzij Duivesteijn en consorten.

Als er nu nog socialisten op die club stemmen, dan kan dat alleen omdat ze niet kunnen lezen, schrijven en rekenen, want anders zouden ze wel beter weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*